Jeee! Kadonnut puikko löytyi. Kuopukselta kyselin onko nähnyt, kun on yleensä kovin tarkkana noiden mun puikkojen ja muiden perään. Siellä se oli cd-hyllykön ja seinän välissä. Hän oli nähnyt kun putosi sinne, mutta ei saanut pois ja unohti kertoa. Ja minähän huomasin koko asian vasta eilen illalla kun kuopus oli jo nukkumassa. Taas puikottelee=)

No, tosiasiassa tämä päivä on mennyt täysin töiden parissa. Ei ole puikot pahemmin kerinneet suihkimaan kun puikotkin löytyi vasta päivällä. Mutta sitten vähän myöhemmällä kun saan nuo kaikki kolme tuosta pian ensin iltapalalle ja sitten nukkumaan. On sitten puikot tallessa ja valmiina heti kun ehdin.

Ja kröhä vaan jatkuu. Ei ihme että väsyttää koko ajan. Eilenkin nukahdin (taas) sohvalle kesken telkkarin katselun. Tämä on nyt kolmas viikko tätä. Ei mitään kuumetta ole enään yli viikkoon ollut, eikä nenäkään vuoda, mutta yskittää ja happi loppuu. Kerhotätikin sanoi että pitäis varmaan hakea lääkekuuri, painaa se toinen esittelykin päälle pääsiäisen jälkeen. Mutta kun luottolääkärimme on varmaan vieläkin sapattivapaalla, ja tuonne arvariin en haluaisi lähteä. Ei oikeen omalääkärin kanssa kemiat synkkaa (tosin asiallisesti antoi migreenilääkkeet viime kesänä). Kai se silti tuonne arvarin puoleen kallistuu, yksityiselle ei oikein talous riitä. Ja joka tapauksessa pian on se aika kun pitää käydä pyytämässä uudet reseptit allergia- ja migreenilääkkeisiin.