No niin, vihdoin hetki taas aikaa, että ehdin näyttää tuon SNY:ltä tulleen paketin sisällön.
2007549.jpg
Tuosta Seiskaveikan Polkasta tulee ehdottomasti sukat =) Mulla on nytkin yhdet Polkkasukat kesken, mutta onneksi loppusuoralla jo, niin pääsen sitten seuraavaksi tämän värin kimppuun.

Ihania enkelikoristeita ja yksi ruusu, tarrakiinnitteillä. Pitää miettiä, mihin nuo laitan... Ovat oikein suloisia! Karkkipussi on tuossa kuvassa vielä avaamaton, mutta nyt siitä on jo puolet syöty. Paketin tulopäivä oli mulla ihan hirveää työkaaosta, ja kun neiti ekaluokkalainen oli koko päivän niin kiltti, sai hänkin maistiaisia pussista. Meillä ei lahjota, mutta palkitaan kyllä :)

Joulun tuoksuinen kynttilä on oikein ihana. En ole vielä sitä polttanut, mutta uskoisin ettei ole lainkaan liian voimakkaan tuoksuinen. Kyllä mä tuoksukynttilöitä aina välillä poltan, kun ovat mielestäni niin ihania. Jos sitten tuntuu siltä että menee röörit tukkkoon tai alkaa pää särkeä, niin sitten poltan vain hetken kerrallaan. Oikeastaan noista tuoksusysteemeistä sopii melkein kaikki ainakin hetkittäiseen käyttöön. Ainoastaan vaniljaa en kestä yhtään (pukkaa heti migreenin päälle), enkä ruusu-tuoksuöljyä (menee röörit ihan tukkoon).

Kiitoksia siis, salainen ystäväni, sinulle oikein paljon tästäkin paketista!!