Olen tässä miettinyt monenlaista... Kerrankin olen ajoissa alkanut mm. suunnittelemaan joululahjoja. Eihän siihen siis ole enää kuin neljä ja puoli kuukautta, kun pitäisi joululahjat olla enää korkeintaan viimeistelyjä vailla! Ja kun tiedän/toivon ettäsiinä kuukausi ennen joulua on työkiireitä niin, että tänä vuonna aion olla viisas ainakin omatekoisten lahjojen kanssa. Nyt on lahjat tiedossa (en siis sentään vielä ole aloittanut tekemään) sekä äidille että Parhaalle Ystävälle. Ja miehellekin on jotain suunniteltu jo.

Lapasvaihtoon olisi vähän tehnyt mieli osallistua. Mutta sitten päätin, että en nyt kuitenkaan osallistu. Nyt on tämä SNY-juttu menossa, ja joten keskityn hemmottelemaan SNy-pariani tällä hetkellä. Ja lapasia pitää kyllä tehdä syksyn tullen omassakin perheessä, ainakin kuopukselle. Vanhoista on osa ainakin jo pieniä.

Pyöröpuikoille olen googletellut jotain säilytyssysteemiä. Nuo pitkät ja sukkapuikot on noissa metallipurkeissaan ihan hyvät. Joskus meinasin tehdä niille sellaisen puikkopussukan, kun olen monilla nähnyt. Mutta sitten ajattelin, että minun järjelmällisyydenpuutteisella luonteellani, ne puikot eivät kuitenkaan päädy pussukkaan takaisin käytön jälkeen. Ainakaan omiin lokeroihin. Mutta pyöröpuikot. Niille ei vaan löydy järkevää systeemiä. Nyt ne on olohuoneen arkussa karkkilaatikossa (no, myönnetään, että siis se laatikko on menossa sinne arkkuun piiloon). Ei mikään nätti mutta toisaalta pysyvät siinä kyllä tallessa. Ehkä se silti on ihan hyvä ratkaisu, eihän ne kaikki tarvikkeet tarvitse kuitenkaan olla näkyvissä. Nättiä koteloa ei arkun piilossa kukaan taas näkisikään.

Niin, ja muistin nyt, etten ole aiemmin maininnut että kävin minäkin äänestämässä jo aikoja sitten. Vaikea oli valinta niin monen joukosta. Tänään se valintani saattaisi olla jo joku muu, tiedä häntä. Suosikkilistalleni kuitenkin kuuluu satakunta neuloblogia.
795175.jpg