Odotan jo postipoikaa täällä malttamattomana. Tosin tilaus meni vasta netissä perille äsken, joten varmaan viikon verran tässä pitää odotella. Eikä postipoika edes tuota pakettia laatikkoon tuo, vaan itse (lue: miehen) pitää se käydä noutamasta tuosta puolen korttelin päästä.

Päädyin siis tähän. Muutama sykeperusteinen valmis ohjelma mukana, samoin rasvanpoltto-ohjelma. Eli hinta on hieman korkeampi kuin ensin suunnittelin, mutta kun erissä maksan ei talous siihen kaadu. Kymmenen kuukauden päästä se on jo ihan oma:)

En tehnyt yhtään (turhaa) lupausta, esim että vähentäisin lankojen ostoa tai muuta sellaista isännän pehmitykseksi. Ihan puhuttiin ja mietittiin yhdessä. Toivottavasti tuosta sitten on myös iloa ja hyötyä. Jos vaikka mahtuisi mekko päälle sitten alkutalvella kun on minun emännöimät hoitsuluokan pikkujoulut. Ei onneksi ole monesta sentistä kiinni, oikeastaan tällä hetkellä hieman vain kiristää.

Ja pääsen täälläkin taas käsityöaiheisiin postauksiin, kun ei tarvitse ääneen pohtia ja täristä tämän asian puolesta enää:)