Tässä ne nyt komeilevat molemmat, eli nyt tarkenee oikeakin käsi.

184732.jpg

Jotain tapahtui käsialalle kun aloitin tuon toisen. On neulottu selvästi löysemmin. Ei huomaa muuten, mutta pitsikuvio on jotenkin pikkuisen möykkyinen. Ja sormien aukko on hieman löysempi. Ajattelin laittaa nuo tänään pesukoneeseen kun on punaisen pyykin päivä. Jos tasaantuisivat siellä hieman, kun ei tuo tosiaan ole paljosta kiinni...

Olen ollut täällä ihan nolo saamistani kehuista (kiitos kovasti:), sillä ennen tätä aamua oli molemmissa - kämmekkäissä ja kynsikkäissä - vain yhdet valmiina ja parit vielä puuttui. Mutta nämä ovat nyt virallisesti valmiit! Kynsikkäälle valmistuu pari myöhemmin. Postaan vain pikaisesti uraputkeen sukeltamista ennen... Mies jo eilen kysyi että eikö mulla ole enää töitä lainkaan kun ehdin neulomaan niin kovasti.

No, onhan niitä töitä mutta viikonloput pidän vapaata jos vaan pystyn. Ja kun töitä oikeesti nyt on aika vähän, on ollut mahdollista sumplia aikatauluja niin että alkuviikko meni neuloessa, ja loppuviikoksi liimaudun tuohon toiselle koneelle. Ja eilen tein tuota kämmekästä niin, että kun kone brodeerasi sellaista kohtaa minkä pystyi jättämään itsekseen tikkaamaan, sai aina ennen värinvaihtoa muutaman kerroksen neulottua siinä koneen vieressä:)