Meillä on käynyt varmasti valokuvaajakeiju! Anopin kutomiin paitoihin tein applikoinnit, ja heti ensimmäisen toimitettuani muistin että voi ei, kuva jäi ottamatta. Nyt aamulla latasin koneelle kamerasta kuvia, ja olin puulla päähän lyötynä, kun sieltä löytyi kuva juuri tuosta paidasta! Missähän välissä sen muka otin, kun heti unohdin... On vissiin yöunet jotenkin vähissä kun ei pää oikein pelaa. Joka tapauksessa, galleriassa kuvat molemmissa paidoista ja laitan vielä tähänkin niin ei tarvitse tuonne klikata:

17736.jpg17737.jpg

Paidat siis ovat anopin käden tuotoksia, ainoastaan applikoinnit minun tekemäni! Paidat päätyivät miehen veljen lapsille.

Laitan nyt kuvia noista valmistuneista sukistakin, vaikka langanpäät ovat edelleen päättelemättä (ei valokuvaajakeiju sitä ollut tehnyt)... Galleriaan sitten vasta kun on sekin homma tehty...

17744.jpg17745.jpg

Ruskeat siis esikoiselle. Keskimmäiselle on teon alla samanlaiset, mutta värit tulee toisinpäin. Nuo raitalapaset on minun, ja kuten näkyy, toinen peukalo puuttuu vielä. Pitänee tehdä pian valmiiksi ennenkuin unohtuu miten tuo peukalo tehdään siististi. Tuo kuvassa näkyvä kun on eka paukalo josta koskaan olen voinut sanoa, että tulipa siisti eikä näy yhtymäkohdassa isoja reikiä... Ensi kerralla teen lapaset 4s isommiksi (lanka on jo ostettu). Nuo mahtuvat kyllä, mutta hieman ovat naftin oloiset. Toivottavasti hieman käytössä venuvat kuitenkin.

17738.jpg

Perjantaina oli Euromarketissa tuplabonus. Tarkoituksella ostin 7v mustaa raitalankaa (lapasiini), mutta heräteostoskin tuli tehtyä. Nalle Coloria, ja heti piti päästä aloittamaan... Kaameaa, nyt on kolme työtä kesken. Ei mitään paniikkia kun tuntuu että tämä neulomisinnostus tuli jäädäkseen, eli valmiiksikin tulee varmasti. Silti vähän nolo olo kun tuli tuo Colorikin ostettua. Mitäs mies päästi mut sinne kauppaan... Olis mennyt itse niin olis sekin 5,90 euroa säästynyt;)

Anoppi tekee tuollaisia kasseja ja koreja kahvipusseista. En ole niille oikein käyttöä vielä keksinyt (mahtaisko en oikeasti kestää kauppakasseina). Mutta ahaa-elämys tuli siivotessa ja langoille paikkaa etsiessä. Jos nuo kaappiin laitan, niin tiedän että sinne jäävät ja neulomukset ei edisty. Mutta tuo korimallinen anopin tuotos on juuri sopiva mun keskeneräisille töille. Sopivan kokoinenkin ettei pääse liikaa kertymään keskeneräisiä juttuja!

17739.jpg