155469.jpg

Tällaiset tuli ostettua. Meillä ei oo mitään hyviä "oikeita" kahvikuppeja, kun ei ole sopivia löytynyt. Yksi kuuden hengen astiasto löytyy, saatiin kihlalahjana aikoinaan. Siinä on ihan nätit, mutta pienet. Ja jotain osia siitä on mennyt rikkikin. Ja oikeesti, jos tulee vieraita vaikka synttäreille ja aikuisille pitäis laittaa kahvikupit pöytään niin eihän kuusi mihinkään riitä. Siis jos on kysymys sellasista kekkereistä mihin tulee mummut ja muut sukulaiset... Ja ei ole koskaan tullut sitten enempää ostettua, kun ihan perinteisistä "sormustinkupeista" en tykkää. Ne on mun mielestä sellasia hienostelukuppeja joista juodaan nenä pystyssä ja pikkusormi pitkällä. Anteeksi vaan kovasti tyylitajuisemmille kanssaihmisille!

Mutta nää on just hyvät! Vähän normaalia isommat muttei silti mitkään mukit. Ja kuviot on mukavan pelkistetyt, ei kuitenkaan turhan valkoista. Eikä ollut edes kalliit: Euromarketista ostin ja 6kpl kuppeja alusineen maksoi 5,90€ (ostin kaksi pakettia että riittää kaikille), ja nuo mihin ajattelin sitten asetella pikkuleivät ja muut, iso ruokailulautanen 1,90€ ja syvä lautanen 1,00€. Leipälautasia ne malttanut enää ostaa, mutta noihin sopii ihan tavalliset valkoiset lautaset mitä kotoa jo löytyy:)

Ja kattokaas miten hyvin sointuvat uuteen tulevaan pöytäliinaamme:

155473.jpg

No, oikeesti toi ei ole mikään pöytäliina. Vielä. Se on mun paita;) Olen sen joskus ommellut, mutta on jäänyt pitämättä muutaman kerran jälkeen, kun hihat lyheni pesussa... Ja kaapissa on ollut jo sen verran vuosia, että ei tuollaista telttamallista enää voisi julkisesti päälleen laittaakaan... Ajattelin leikata selkäkappaleesta jonkun kokoisen liinan kahvipöytään. Ja hihoista voisi tehdä vaikka jotain leipäkoriliinoja. Pitääkin varmaan ottaa sakset ja koneet käsittelyyn jo tänään illalla ettei vaan inspiraatio karkaa.