Olin aivan häkeltynyt, kun olen saanut kukkasia sekä Ixulta että Tarjuskalta. Kiitoksia teille oikein kovasti. Juuri teille olisin halunnut nämä antaa, jos nämä olisivat tulleet minulle jostain muualta. Mutta laitan eteenpäin, ja kiitän!
1206511.jpg
Sääntöjen mukaan "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Eli palkinnon voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogeista saat hyvää mieltä ja inspiraatiota sekä saavat sinut onnelliseksi täällä Blogistaniassa. Ilmoita heille kommentilla, palkinnosta, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu myös siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.

Ei mikään helppotehtävä, kun ihania suosikeissani olevia blogeja on paljon enemmän. Annan tämän huomionosoituksen seuraaville (ovat siis ihan sekalaisessa järjestyksessä). Muutamiin tiedän tarkalleen syyn, miksi heidän blogeissaan käyn aina kun blogilista päivitystä näyttää, mutta suurinpaan osaan sellaista selkeää pointtia ei pysty erittelemään. Kaikista ja näistä (ja monista muistakin) jotain positiivisuutta ja voimaa saan ammennettua.

1. Angorina
2. SeijaP
3. Kristel
4. Minnie
5. Muoriska
6. Tiitsa
7. Mari
8. SatuU
9. Marsu
10. Tarja

Ja hei, ihan kaikille meille oikein hyvää tätä päivää=)