No ehkä ei voi ihan hörhelöistä tässä yhteydessä puhua, mutta pitsiä kumminskin. Tuo kanervan(?) värinen Nalle Colori tuolla lankakopassa on alkanut kuiskutella, että voisi muuntautua pitsihuiviksi. Sehän yritti jo kerran olla sukat, mutta värityskuvio ei miellyttänyt, joten tällähetkellä se on jälleen kerällä. Toinen sukatus vielä odottaa purkua, mutta se keskeneräinen pääsi pälkähästä ja odottaa uutta muotoa.

Olen tänään ollut oikein ahkerasti tässä koneella, ja etsinyt mallia, jonka voisi toteuttaa nallesta. Ensin ajattelin Fifi2:sta, mutta ei ole oikein mun tyylinen. Sitten löysin Branching Out -huivin, mutta se taas ei taitaisi tuosta langasta oikein olla nätti. Pitäisi olla vähän mohairia joukossa tms. Luulisin. Ihan itsessä oli Koivunlehtishaali, ja siitä voisi ehkä tehdä pelkän kaulahuivinkin. Mutta en sitten taas tiedä miten tuosta langasta luonnistuu.

Voikohan tuosta edes mitään pitsijuttua väsätä? Tai varmasti voi mitä vaan, mutta tuleeko hyvä, onko vaivan arvoinen. Tuota lankaa siis on vain (onneksi?!) tuo yksi kerä. Mitään perinteistä kaulahuivia siitä ei tule tyyliin aina-oikein, patenttia, tai joustinneuletta. Eikä shaalia tai ponchoa. Ei ole käyttöä. En oikein edes ole mikään huivi-ihminen, mutta jos vaikka opettelisi. Tango Starista tekemäni huivi on päässyt vain yhden kerran vasta ulkoilemaan. Ei sitten oikein ollutkaan se "minun" juttuni. Onneksi tytär sentään käyttää omaansa ja on hyvin ylpeä omasta "karvahuivistaan":)