Tiedä sitten tuliko haukattua liian iso pala, mutta pureskeltava tämä nyt ainakin on... Onneksi on muutama kuukausi aikaa.

Iltiin eilen Citymarketissa etsimässä kuopukselle punaista sydänlamppua yövaloksi (ei löytynyt). Sitten lankahyllyssä nämä seuraavassa kuvassa esiintyvät suorastaan kirkuivat mukaani. Laatu on minun valitsemani, ja väri miehen. Minulle siis tulevat.

32172.jpg

Ei nuo siis puikoilla olleet valmiina siellä kaupassa, mutta puikotkin oli ostettava kun kotoa ei tuon kokoisia olisi löytynyt. Ostin myös kakkosen puikot kun oli puoleen hintaan. Kotona kylläkin totesin että oli turha ostos, kotona oli jo samanlaiset kumminkin.

Langasta tulee tällainen. Tuo mitä illalla intoa piukassa aloitin, niin tuntuu tooosi ihanalta ja pehmeältä tuo neulomusjälki! Ja kuviokin on ainakin tuossa pätkässä pysynyt sellaisena epäsäännöllisen laikukkaana, mikä sopii minulle. Olen niin neuroottinen noiden kuvioiden suhteen, että joko tuollaista epäsäännöllistä laikkua tai sitten ihan tosi selkeää kuviota. Vähän mietin uskallanko tuota pätkävärjättyä ostaa mutta päätin sitten kokeilla. Pitää vaan hakea yksi kerä vielä lisää. Ostin ihan arviolta 200g kun en ollut katsonut määrää kotona (enhän edes ollut lähtenyt lankaostoksille!). Kotona sitten huomasin että kokoon L meneekin 250g. Oikea kokoni olisi M ja L väliltä, mutta käsialani tuntien teen tuon L-koon niin ei tarvi vahtia käsialaa koko ajan.

Tässä siis pikaraporttia, mutta nyt äkkiä töiden pariin...