Niinhän siinä kävi, että värit levisi sinne veteen sitten suhtkoht tasaisesti vaikka tosiaan loppuvaiheessa yritin keltaista laittaa ihan sinne tänne. Nyt mulla sitten on poltetun oranssin väristä lankaa. Ei ihan mun väri, mutta farkkujen ja mustan paidan kanssa menee jopa mullakin:) Siis sukathan tuosta ilman muuta tulee. En mä osaa tuollaisesta langasta/määrästä tehdä muuta. Sormikkaat ei luonnistu ja toisaalta tuo on sen verran seiskaveikkaa karkeampaa että taitaa olla ihan ihoa vasten liian ärhäkkää. Oon nimittäins aika herkkähipiäinen. Tuo värisävy on muuten mielestäni aika liki sitä oranssia mitä nyt on kaupassa seiskaveikkana. Kaupasta en sitä olisi ikinä ostanutkaan varmaan... On muuten harvinaisen epäselvä kuva, varmaan jotenkin tärähtänyt. Siis kamera, ei kuvaaja;)) Ja oikeasti lanka on kuvasta poiketen hieman tummempaa ja ehkä aavistuksen verran rusehtavampaa (kovasti siis hyötyä tuostakin kuvasta).

56506.jpg

Toiseen kerään taidan laittaa vaan reippaasti sitä punaista. En jaksa nyt leikkiä pätkävärjäysten kanssa kumminkaan, kun niistä ei sitten ikinä tiedä mitä tulee... Mahtaakohan tuolla etikan laadulla olla merkitystä värin pysyvyyteen/tarttuvuuteen? Mä kun laitoin omenaviinietikkaa. Vai pitäiskö ostaa toista erää varten ihan väkiviinaetikkaa?

Nyt lähden katsoon miltä kortilkku näyttää pesukoneessa käytyään. Lopullinen väri silti selviää vasta kun on kuivunutkin...

Edit: klo 14:50 Tilkku hengissä... Ehkä aavustuksen verran huopunut(?), mutta hyvässä kuosissa. Mittailen vasta kun on kuiva. Ennen pesua tiheys oli noin 11s/5cm. Väri näytti ainakin noin märkänä ihan hyvältä... Pesin siis ihan 40 asteen kirjopyykissä muun pyykin joukossa. Normaalisti villasukat pesen kyllä villaohjelmalla (paitsi joskus yhdet sukat menee normaalipyykkiinkin, kun en nyt yksiä ala erikseen pesemään).