Juu, vaikka bloggaaminen on hieman nyt ollut jäissä, niin on täällä duunin ohessa neulottukin. Harvemmin, mutta silloin kun neulotaan, sitä tehdään sitten puikot sauhuten kuin viimeistä päivää...

Jo viime viikolla valmistui nämä sukat. Lankana SNY:ni elokuussa lähettämä Nallen Syksy.
1934889.jpg
Malli: ihan tavissukka ranskalaisella kantapäällä
Lanka: Nalle Syksy 64g
Puikot: joustimissa 2,75mm ja muuten 3mm Knitpicksit
Koko: 39

Tämä pipo taas neulottiin tosiaan hirmuvauhdilla, kun mies alkoi ennen reissuun lähtöä kyselemään, että ehtisikö vielä... Ehtihän se. Väri on oikeasti vihreämpi kuin kuvassa. Sellanen kauniin maastovihreä.
1934892.jpg
Malli: Novitan perus-ribbipipo 4o2n
Lanka: Nalle Color 56g
Puikot: 3mm pitkät (100cm) Addin pyöröt

Valmis on tämäkin, odottelee vielä höyrytystä,. Noi hihat tuntuu kovin nousevan, ja jatkoa olen vähän miettinyt. Ajattelin ensin kuitenkin höyrytellä (saattaa tehdä ihmeitä), ja katsoa miten menevät käytössä. Tässä tämä nyt kuitenkin ennen höyryttelyä (koitan ehtiä illalla silitysraudan kaveriksi).
1934894.jpg
Lanka: Musta Nalle ja valkoinen Wool (grammat ei vielä tiedossa)

Ja sitten nämä lapaset... Ööh... Hei ei kelleen voi näin käydä! Ymmärtäisin vielä sen, että oisin tehnyt kaksi saman käden lapasta, mutta että möhlin noi kärkikavennukset toisessa ihan metsään. Yleensä teen kärkeen lapasissa sädekavennuksen, mutta nyt ajattelin tehdä pitkästä aikaa tuollaiset kuin ohjeessakin on. Ja just sitten tällä kerralla kävi näin. En meinannut kyllä uskoa silmiäni Ja tietty katkaisin langan ja päättelin sen, ennen kuin huomasin... Pitää nyt sitten vaan ottaa ja purkaa, tehdä kärki uudelleen. Ehkä sitten katson samalla hieman vähemmän telkkaria siinä samalla, siinä vaiheessa kun nuo kavennukset aloitan;)
1934891.jpg