Viime viikolla aloitti mies köhimisen ja niistämisen. Ja nyt se tauti tuli sitten minuunkin. Tai oikeastaan eilen aamulla herätessä oli sellainen tunne, että olen vähintään kaktuksen niellyt yön aikana. Iltaan mennessä olinkin sitten jo ihan poikki, ja alkoi nenäkin vuotaa. Töitä yritin sitkeästi tehdä, kunnes totesin, että ei vaan jaksa. Tänäänkin olis pitänyt ihan välttämättä käydä yhtä työtä varten hakemassa lankaa (siis ihan brodeerauslankaa, en sentään siis neulo työkseni:) kaupungista, mutta en uskaltanut auton ratissa olla enempää kuin eskarilaisen kuskauksen ajan. Yritän jos huomenna jaksaisin ajaa kilometrin pidemmälle niin että olisin vähän paremmin tolkuissani.

Neulominenkaan ei oikein suju, eli kunnon flunssa on päällä ilmeisesti. Perjantaina pitäisi olla talo siisti, kun tulee sukulaisia viettämään keskimmäisen lapsen synttäreitä. Voipi olla silti, että joudun ilmoittelemaan että katellaan joku toinen kerta. Tarjoamiset hoituu kyllä kaupan pakastealtaastakin, mutta ei ole kiva tartuttaa lasten serkkuja tähän tautiin.

Eilen sain kuitenkin illalla sohvalla löhötessäni retro sukat valmiiksi. Kuvakulma on hieman hassu; en siis leiju, vaan nostin vaan sängyllä maatessani jalat kohti kattoa. En jaksanut sen kummemmin asetella, vaan tyydyin nyt tällaiseen kuvaan tällä kertaa.
860974.jpg

Malli: Retro rib socks
Lähde: Favorite Socks -kirja
Lanka: Gedifra Cotton Socks Color (50% puuvilla, 40% villa, 10% polyamidi)
Puikot: 2mm metalliset Addin sukkapuikot
Langan kulutus: 64g