Eilen pidettiin kuopuksen kanssa kotipäivää. Enterorokko on uusinut. Neuvolasta sanottiin, että tuli viimeksi niin lievänä, että siksi varmaan tuli niin helposti uudestaan. Lievä on nytkin, eilen aamulla oli jalat täynnä nyppyjä ja poskessa muutama iso myös. Illalla ei enää näkynyt jaloissa mitään. Tämänpäiväisestä ei vielä tietoa kun kuopus nukkuu vielä... Eihän tuon takia kerhosta olisi pois tarvinnut jäädä, kun nypyt eivät tartuta, vaan on jo viikon ajan tarttunut ja muutama viikko vielä eteenkinpäin. Mutta kaikki eivät tuota tiedä, niin muiden mielenrauhan vuoksi jäimme kotiin. Kuumetta ei nytkään tullut, eikä onneksi rakkuloita suuhun niin mitään sen kummempaa vaivaa ei ole ollut.

Kuopus väsäsi yllätyslahjoja veljille. On oikea paketoinnin mestari, kun vaan saa hyvän idean ja lahjapaperia, teippiä ja sakset. Äiti sitten joutuu suorittamaan "nauhoittelut" kuten kuopus asian ilmaisee. Esikoisen pakettiin hän kääri vanhan esikoiselta saamansa kirjan (kuulemma tyhmä kirja joten hän ei sitä enää tarvitse), ja keskimmäinen sai takaisin oman monta vuotta vanhan leikkipuhelimensa (siinä on kuulemma liian kova ääni). Kyllä oli tyttö intoa piukassa asiansa kanssa. Niin, ja molempiin paketteihin laitettiin kaapista myös pienet karkit. Mahtoi pojat olla iloisia kun sai yllätyspaketteja:)

Iltapäivällä kuopus opetteli kihartamaan lahjanauhaa:)

Tänään kuulemma kirjoitetaan joulupukille... Sain ohjeen, että minun pitää sitten kirjoittaa mallit hänelle niin hän sitten isolle lapulle kirjoittaa siit mallista mitä hän toivoo. Ainakin muovailuvahavälineitä ja muovailuvahat (veljien vanhat onkin jo ihan huonossa kunnossa, värit sekaisin), lemmikkieläinsairaalan ja mansikkmarjatarvikkeita.

Joulu tosiaan on jo reilu kuukauden päästä... Tuolle kuopukselle onkin helppo lahjat ostaa, kun hän kyllä tietää pitkän listan mitä haluaa (vuosi sitten halusi sipsejä ja nukenvaunut). Isommille sitten onkin hankalampi ostaa. Kun ne ei enää tiedä mitä haluavat, tai sitten ne toiveet on niin valtavia että maksavat omaisuuden. Siis ison omaisuuden. Heidän kohdallaan päteekin jo sääntö; parempi pari kalliimpaa ja mieluista, kuin iso kasa halvempaa ja turhaa.