Tylsä otsikko mutta enpä keksi parempaakaan. On mennyt monta päivää niin tulee montaa asiaakin.

Kaulahuivi valmistui maanantaina. Se oli viikonloppuna luokkamökkeilyssäkin mukana, mutta muutaman rivin neulomisen jälkeen onneksi itse tajusin, että venäläisen vodkan voimalla ei oikein neulota. Tuppasi koko ajan silmukat lisääntymään... Ja silmukat oli kovin isoja. Yleensä ne piukottaa liikaakin... Kotiin päästyäni sitten purin ja totesin, että onneksi en kerinnyt siellä enempää tehdä. Lankaa tuohon meni kaiken kaikkiaan sitten 3,5 kerää. Olin jo ollut vähän hepulissa langan loppumisen kanssa, mutta toisesta kaupasta löysin kohtuuhinnalla yhden kerän, ja se riitti minulle. Tuota siis jäi vajaa puoli kerää, mutta enpä tiedä mitäs siitä lopusta saisi, kun tuntuu olevan aika kuluvaa. Tarkoitan siis että kerässä on metrejä aika vähän... Kuvan laitan huivista kun ehdin kuvaamaan.

Puikoilla ei ole juuri nyt mitään. Pitäisi äkkiä aloittaa uutta ettei mene inspiraatiot ohi tai tule vieroitusoireita! Netistä yritän etsiä lapasen ohjetta. Sellasta ettei ole peukalokiilaa, kun lapselle tulevat. Mä inhosin lapsena yli kaiken niitä kiilallisia lapasia. Niistä ei koskaan tiennyt miten päin ja kumpaan käteenne kuuluu! Kämmenselän puolelle kun ei tule kuvia, sillä anoppi tekee kyllä sellaisia (kiiloineen). Minä teen tuosta raidasta kun jäi omista sukistani.

Tämä viikko on ollut aika kauhea. Tiistaina lykkäsi kuumeen ja räkätaudin, ja silti oon joutunut täysiä päiviä painamaan. Lasten ja töiden kanssa. Tänään tulee työhön rauhallisempi vaihe, joten huomisen ajattelin levätä ja siivota (tosi uskottava yhdistelmä).

Totesin muuten että en enä koskaan osta puhelinliittymää puhelimitse. Tai muistan kysyä jokaisen pienen asian. Ja varmistaa että myyjä tietää mitä myy ja millä ehdoilla. Kummasti ne ehdot muuttuu sitten jälkeenpäin. Saa nyt nähdä kauanko olen tään nykyisen operaattorini asiakkaana. Ei operaattorissa vikaa, mutta vanha olisi ollut paljon halvempi vaikka puhelimessa sain toisen kuvan. Mahtaako noilla myyjillä olla mitään koulutusta...