(Anteeksi haamupäivittelyni, mutta oli ihan pakko korjata hirveitä aamuisia kirjoitusvirheitäni...)

Eilen ei toppi edistynyt paljoakaan. Aamulla Sydämen asialla katsoessa tein ja seuraavaksi vasta illalla lasten nukkuessa. Päivällä koitin tehdä töitä.

Olen miettinyt että tuosta tulee kyllä vähän turhan paksu kesäkäyttöön, ja kommenteissa siihen sain vahvistustakin jo... Eli pitänee jossain vaiheessa hakea valkoista ja teen siitä villatakin ensi talveksi tuolle kaveriksi. Huomatkaa realistinen asenteeni; en edes yritä täksi talveksi... Valkoinen siksi että sopii niin tuon kuin muidenkin vaatteiden kanssa. Ja on aikaa etsiä sopivaa mallia, mitään ihan "nelikanttista" perusmallia en halua vaan jotain nuorekkaampaa. Oonhan vasta 33v! Ja sellaista että voi pitää paikassa kuin paikassa.

Nyt pitäisi saada tuo vain valmiiksi että pääsen aloittamaan kesäksi jotain ohuempaa tai ainakin viileämpää. Ja keksiä mikä lanka olisi hyvä, ja sitten mallin metsästykseen. Mulla kun ei ole pahemmin kokemusta muista kuin sukkalangoista. Ja edelleen olis hyvä kun sais noilla vitosen puikoilla tehtyä, nelosilla vähintään. Millään kakkosen puikoilla on minun turha edes aloittaa, valmistuu niin hitaasti että ehtii muoti muuttua moneen kertaan... Citymarketissa oli jotain kivan näköistä Novitan lankaa, sellaista vähän nauhamaista... Hawaiji mustaakseni, juu oli! Tuolla kaupassa sitä oli vaan aika suppeat värit (valkoinen ja beigekirjava), joten sitäkin pitää etsiä muualta. Toisaalta oli aika hintavaa mun budjetilleni joten pitää miettiä kyllä tarkkaan ja löytää se malli että tietää paljonko pitää ostaa... Luulisin (tää on siis pelkkä mun oma luulo ja kuvitelma) että tuosta Hawaijista voisi kesätopin tehdä, ja jopa kesällä pitääkin.

Palmatoppi on nyt tuossa kädentien puolivälissä saakka. Kyllä se siitä pikkuhiljaa. Nyt muutama päivä menee melkein täysillä töiden kanssa, mutta onneksi aamulla on tuo Sydämen asialla katsottava niin ehtii neuloa sen aikaa. Ja illalla on koneet sammutettava nakuttamasta kun muksut menee nukkumaan niin sitten taas ehtii:)