Arvajaisethan nämä olivat. Jos kerran saa arvata, ja oikein arvannut voittaa, ja kaikkien arvanneiden kesken myös arvotaan. Arvaaminen ja arpajaiset on yhdistettynä Arvajaiset=)

Kommenttilootaan tuli vastauksia 31 kpl (otin myös Teisan mukaan, vaikka hän hieman myöhästyikin). Onnettarena toimi tällä kertaa koruttomasti herra tai rouva Random Number Generator.
805827.jpg

Sitten laskin ylhäältä alaspäin, kukahan oikein on tuo onnekas numero 9...  Ta-da-da-daaaa... Torvisoittoa tähän väliin =) Arvonnan voitti arpalipukkeella 9 MEIJU. Tulikin hieman päänvaivaa, sillä Meiju on myös Neulova Ystäväni in real life... Sopupeliä tässä ei ollut, enkä ollut lahjonut generaattoriakaan. Päätin kuitenkin että arvon myös toisen palkinnon. Eli herra tai rouva Random pääsi uudelleen töihin...

805838.jpg

Toisen arvontapalkinnon saapi siis henkilö, joka lunasti lipukkeen numero 24... Ja hän on... ISOGNU.

Onnittelemme voittajia, ja Isognu, laitatko yhteystietojasi sähköpostiin mhellman @ kolumbus.fi (ota välit pois ätin molemmilta puolilta. Meijun yhteystiedot löytyvätkin (varo vaan, nyt mulla on hyvä syy tulla joku kerta kyläilemään:).

Sitten se lankavarastoni suuruus... Tämä oli tilanne lauantaina. Sen jälkeen tulleita joululahjoihin varattuja ei siis laskettu mukaan, koska arvonta käynnistettiin jo niitä ennen. Eli lankaa löytyy 12735g. Melkein 13 kiloa!! Pitää sanoa, että vaikka mulla onkin lankoja varattu mm. muutamaan puseroprojektiin ihan tarkoituksella, niin en olisi ikinä uskonut että noin paljon on kertynyt... Pitää varmasti ensi talveksi alkaa ahkerasti sukittamaan ja lapastamaan perhettä. Ja ajattelin laittaa ne langat myyntiin, mitkä eivät enää puhu mulle... Laitan niitä vaikka tänne blogiin kun ehdin. Tosin eipä noita puhumattomia kovin montaa kerää tuolla ole...
805851.jpg
Lähimmäksi varastoni suuruuden arvasi MARI, joka arvasi 12924g. Onnittelut Marille hyvästä arvauksesta, ja laitathan sinäkin osoitetietojasi sähköpostiini mhellman @ kolumbus.fi (välit taas pois).

Ja kaikkia osallistuneita kiitän kommenteista! Pidetään yhteyksiä yllä jatkossakin =)