Lauantaina kiertelin kauppoja (housuja etsin itselleni mutta eipä vieläkään löytynyt). Olin katsellut jo aiemmin 7veljeksen raitalankaa ja vähän kauhistellut hintaa verrattuna tavalliseen. Olin jo päättänyt että pienellä budjetillamme raidat voidaan tehtä ihan manuaalisesti... No, löysin pojille Anttilasta collegehousuja 1 eurolla (ihan priimalaatua, samoja mitä ollaan ennen ostettu n. 9 eurolla oli nyt poistomyynnissä)!! Laskeskelin sitten että koska ne sain niin halvalla, niin jos yhden kerän ostan tuota lankaa menee silti rahaa kaikkinensa vain yksien housujen normaalihinta... Sorruin siis tuohon mutta ei tullut edes huono omatunto!

Olisi kovasti kutkuttanut ostaa toinenkin kerä itseäni varten, kun tuo ostamani menee kuopuksen villasukkiin (jos innostus säilyy niin lapasiinkin). Sen verran itseäni olen oppinut tuntemaan, että toinen kerä jäi vielä sinne kauppaan. Haen sitten kun on tuo ensimmäinen kulutettu... Sukkia siitä jo aloittelinkin eilen illalla kun migreeni alkoi helpottaa... Aloitin 36 silmukalla mutta vielä en tiedä onko sopiva. Laiska ihminen kun ei alkanut mittailemaan ja mallitilkkuja tekemään... Puretaan sitten jos on liian iso. Puikot on kokoa 4. Yleensä olen - siis silloin vuosia sitten - tehnyt varsiosan 3,5 puikoilla ja sileät osat noilla nelosilla. Mutta noita pienempiä ei tähän hätään löytynyt. Hukka-niminen paikka varmaan vienyt nekin... Voisinkin käydä sen kokoiset puikot ostamassa tänään kun kaupunkinn menen hierottavaksi. Vähän meinaan luulen ettei tule hyvä jos teen koko sukan samoilla puikoilla.

12122.jpg

Tosiaan eilen oli aivan järkyttävä migreeni. Oli jo lauantaina hieman ennakoinut ja eilen sittén iski päälle. Eipä ole noin kovana pitkään aikaan ollutkaan. Ensin koitin sinnitellä pelkällä buranalla kun illalla olisi pitänyt lähteä hakemaan autoa kaverin luota. Täsmälääkkeen otettuani kun en voi samana päivänä ajaa. Kipu tuli kuitenkin niin valtavaksi, että mies tarjoutui hakemaan auton joten lääkkeet vaan kehiin ja nukkumaan. Olinkin nukkunut (kun kivulta viimein sain unen päästä kiinni) yli 5 tuntia putkeen kun heräsin siihen että mies paistelee haukifileitä. Tuli muuten tosi hyviä vaikka minä olen kovin nirso kalojen suhteen. Konjakkia, kermaa ja pippuria. Siinä niiden salaisuus.

Kuopuksen kaulahuivikin on vihdoin valmis! Tai siis langanpäät vielä pitää päätellä. Melkein valmis siis kuitenkin... Kuvassa väri liian keltainen, oikea pohjaväri on siis luonnonvalkoinen jossa noita pilkkuja. Lankana Sirdar Snuggly, jossa on tuo minun suosimani konepesu ja rumpukuivauskin sallittu:)

12121.jpg