Viime viikolla jo postipoika toi laukkunsa kyydissä tällaista lankaa:
917437.jpg
Kyseessä on siis Angorinan Angorilla Silk. Kiitoksia oikein paljon! Lanka on ihanan pehmeää, ja mietin kovasti mitä siitä tekisin. Jotain kivaa, varmaan itselleni. Jotain missä langan kuitujen ominaisuudet pääsisivät oikeuksiinsa.

Tänään posti toi maanantaina tilaamani kirjat=)
917442.jpg
Nää on hyvät kirjat, ei yhtään harmita että tuli tilattua. Tulevat varmasti kaikki käyttöön. Eli tuo Scarf Style sisältää noita huiveja. Ja nuo kaksi muuta ovat sitten taas täynnänsä erilaisia mallineuleita. Kiitokset miehelle Masterin vinkaisusta!

917445.jpg
Tässä nyt koko käsityökirjastoni hyllyssä (käänsin kuvan väärinpäin jottei teidän tarvitse käännellä monitorejanne kyljelleen;). Lisäksi sitten tietty löytyy kirjontakoneiden ohjekansioita vino pino, käsityölehtiä ja ompelukoneiden ohjekirjoja... Ja kuvassa pilkottavat myös Uusi Neulekerho-kirjaset, jotkka bongasin kirpparilta joskus parilla eurolla. Ovat jostain 80-luvulta. Ei noilla ole käyttöä ollut, mutta ostin ne lähinnä huvin vuoksi, ja mallineuleiden takia.

Tässä nyt se lupaamani lähikuva SNY:n lähettämistä silmukkamerkeistä:
917438.jpg
Eikös olekin ihania!! Kuvasta puuttuu yksi, koska se on jo päässyt käyttöön:
917440.jpg
Idea tähän tuli Sukkalandian kautta. Itse asiassa kävin sen alkuperäisen ohjeenkin katsomassa. Mutta sitten kun muka-ulkomuistin-mukaan aloin telkkaria katsellessa tuota tekemään, niin jossain vaiheessa tajusin että menee nuo silmukat nyt ihan eri tavalla kuin piti. Eli ainoastaan ilmukkamäärä on alkuperäisen ohjeen mukainen. Ja ohjeesta poiketen vielä, teen tuota pyörönä (siksi tuo silmukkamerkki, että tiedän millon vaihtuu kerros). Mutta eipä haitanne; venyvää verkkoa tuostakin tulee. Luulen että teen yläosankin sitten "omasta päästä".

Muuten täällä on hiljaiseloa. Kuntosalilla kävin eilen pitkästä aikaa, mutta olo vaan huononi siitä. Illalla oli lämpöäkin. Ihmeen sitkeä tämä tauti... Jospa huomenna jaksaisi paremmin salillakin. Ei vaan, otan siellä nyt ihan rennosti. Ja jos on aamulla huono olo, en taida edes mennä. Alkaa vaan pää hajoamaan kun olen tässä kolmisen viikkoa lepäillyt...