Nyt se syysflunssa on täälläkin... Joku on varmasti rassannut mun kurkkua kaktuksella viime yönä. Ja pääkään ei kyllä ole oma, sen verran humisee. Kuumetta ei taida olla mutta muuten on hiukka vetämätön olo. Tekisi mieli painua pehkuihin kun iltapäivällä kuopus kerhoilee. Mutta sitten järjen kanssa ajateltuna, ehkä on parempi tänään tehdä töitä kun siihen vielä kykenee jotenkin. Ei sitä tiedä missä kunnossa huomenna on. Montaa päivää kun ei tällä hetkellä kerkiä sairastamaan.

Eilen illallakin on jo aika sippi olo, ei edes neulomisesta tullut oikein mitään. Tänään illalla ajattelin vähän yrittää jos vielä virtaa riittää. Mutta pääosa energiasta on nyt käytettävä töihin. Onneksi työt on tässä kotona, niin voi tarvittaessa pitää huilitaukoa välillä! Taas näitä oman yrityksen hyviä puolia.

Pitäisi ostaa lamppujakin. Meillä on olkkarin kattolampussa sellaset energiansäästölamput, 5 kpl. Vuoden mittaan niistä on 3 palanut eikä uusia muista koskaan ostaa. Eilen alkoi taas yksi vilkkumaan siihen malliin että kohta on sekin vainaa. Oli pakko sammuttaa telkkaria katsellessa koko lamppu ettei tule migreeni siitä vilkkumisesta. Jokohan tänään muistaisin ostaa niitä lamppuja ettei tarvitse vallan pimeydessä olla iltaisin. Luulen että ostan ihan tavallisia kun ei nuo energialamput tunnu sen paremmin kestävän. Normaalit lamput ainakin simahtaa yleensä kerralla eikä ensin pidä muutamaa päivää sellaista discoefektiä...

Ja jottei ihan valitukseksi mene, niin nyt äkkiä kahville:)

Yrittäkää jaksaa ja juokaa kuumaa marjamehua flunssan oireisiin. Rommitotin voi sitten illalla ottaa lääkkeeksi niin tulee unikin hyvin:)