Postipate vieraili laatikollamme harvinaisen aikaisin! Ennen kymmentä jo, kun yleensä tulee vasta siinä yhdentoista jälkeen. Tiesi varmaan että odotan täällä niitä Odessaan tulevia helmiä;)

202482.jpg

Tuollaisia violettiin vivahtavia, sateenkaarivärjättyjä. Nam! Tarkoituksella halusin tuollaisia että sävyt vaihtelevat. Tosiasiassa jouduin myyjältä pariinkin otteeseen sähköpostilla kysymään neuvoa, ja kertomaan mitä olen tekemässä. Kuopuksen halpishelmikorusarjan lisäksi (ja yhden intoa piukassa olleen korukokeiluni lisäksi, mikä loppui yhtä nopeaan kuin alkoikin vuonna kivi ja kirves) kun en omaa mitään kokemusta tai tietotaitoa helmien tiimoilta. Mutta nämä ovat nyt ihan sitä mitä lopputulokseksi halusin!

202483.jpg

Ja yksi MerinoWool on siis jo keritty kerälle, että pääsen sopivassa taukopaikassa aloittamaan helmien pujotusta langalle... Eilen meinasin jo aloittaa sen pipon joustimen neulomista. Siinä vaiheessa kun jo etsiskelin oikeita puikkoja, onneksi järki hoksasi ettei sitä joustitakaan voi ennen tehdä kuin helmet on pujotettu... Onneksi huomasin, olisi muuten mennyt purkuhommiksi.

Urakalla olen neulonut sitä Omppuhuiviakin, ja olen jo varma että valmistuu ennen pakkasia. Pituutta on jo 125cm, ja painon mukaan olen arvioinut että valmistuttuaan olisi puolentoista metrin pituinen. Ei enää kovin pitkä matka...