Tuota... Voiskos nyt joku ystävällisesti katsoa paremmilla silmillään... Ajattelin tehdä tuosta lehdestä otsikossa mainitun pipon. Ei se patenttineuleinen vaan se pintaneuleinen.

Ohjeessa sanotaan kohdassa "Mallineuleet" seuraavasti: Pintaneule: neulo ruutupiirroksen ja ohjeen mukaan. Ja sitten edempänä ohjeessa: aloita suljettuna neuleena ruutupiirroksen mukaan.

Mutta... Missä hiivatissa se ruutupiirros sitten on??? Olen varmaan nyt olevinani hieman sokea, mutta mä vaan en nyt sitä piirrosta tuosta lehdestä löydä. Isosta kuvasta varmaan pystyy sen mallineuleen päättelemäänkin, mutta jos kerran ruutupiirros jossain pitäisi olla, niin mieluummin katsoisin siitä enkä yrityksen ja erehdyksen kautta itse soveltelisi...

Edit: Laitoin Modalle palautetta asiasta nettisivujen kautta. Ja Muoriskalle kiitoksia neuvosta, ihan loogisesti se noin menee. En vaan itse ollut vielä oikein ehtinyt perehtyä asiaan, kun alkoi heti tökkiä kun ei puhuttua piirrosta löytynyt. Onneksi ei ole tuon vaikeampi mallineule.