Vai miten se laulu nyt menikään...

Nih, on tämä nettimaailma täynnä kaikkea ja yleensä etsimäni löydänkin ainakin jossain vaiheessa. Mutta. Kun tarvitsisin vaan yhden ja ainoan hääonnittelukortin, ei löydy!! Liikaa vaatimuksia, mutta rimaa en laske. Liki tunnin etsinnän jälkeen en ole etsimääni löytänyt. Eikä ne vaatimukset nyt niiin hirveitä ollut... Kotimaista käsityötä, tekijänä siis suomalainen pienyrittäjä. Ja tietty laadukasta työtä, siitä olen valmis maksamaankin. Ja tosiaan tarvitsisin vaan sen yhden ainokaisen.

Kortteja toki löytyy, blogistania pullollaan mitä ihanempia tuotoksia. Mutta missä ne myynnissä olevat ovat? Vai enkö nyt vaan osaa hakea oikealla hakusanarimpsulla...Käytin siis oikein googlea, ettei tarvi tulla sanomaan että mikset kooklaa kun sillä löytyy kaikki. Hakusanoiksi laitoin "käsintehdyt kortit". Löytyi isoja firmoja jotka myy jossain ambomaalla tehtyjä kortteja, mutta en halua niitä. Ja tosiaan löytyy hurja määrä erilaisia blogeja tai kotisivuja missä esitellään harrastuksena tehtyjä kortteja. Mihin ne kaikki kortit menee? Voiko oikeasti jollain olla niin valtava määrä ystäviä, että ne kaikki kortit menee omaan käyttöön? Toivottavasti se kädellä ja sydämellä tehty ei ainakaan päädy pöytälaatikkoon. Siis laatikoissaan kukin säilyttäköön mitä haluaa, ettei sillä. Mutta kun niille voisi oikeasti löytyä ostajiakin kun ne pääsisi yleisön saataville...

Toki arvostan ja tuen kehitysmaidenkin käsityötä, mutta tällä kertaa haluan nimenomaan tukea suomalaista pienyrittäjää. Sitä kun on tässä puolentoista vuoden aikana oppinut sen mitä se pienyrittäjyys on, ja miten kovan kiven takana se leipä on. Kun edes saisi sen jauhopussin, ehkä ensi vuonna... Seuraavana sitten ne muut tarveaineet, ja viiden vuoden tavoitteena olisi makkarakin;) On siis iso riski alkaa yrittää päätoimisesti. Mutta sivutoimisena se kai on "vähemmän riskitöntä", näin olen ymmärtänyt. Mutta eri asia onkin sitten se tilanne, että olet työttömänä tms, elät päivärahalla tms. Jos itse haluasi ja pystyisi jotain tekemään, niin se on heti valtava paperisota ja sömpliminen tukien ja muiden kanssa. Kuulemma voi mennä jopa miinukselle. Se on mun mielestä väärin! Kyllä omasta tekemisestä ja aktiivisuudesta pitää palkita, eikä rokottaa.

Äsh, ajatukset meni nyt sekaisin, anteeksi kovasti. Muksut heräsi katsoon Summeria joten tuo loppujuttu on vähän sekainen... Jatkanen aiheesta toisella kertaa. Nyt kahville ja katsomaan Gillmoren tyttöjä.

Edit: Kortintekijä on löydetty:)