Ohhoh, kylläpäs on Vuodatus muuttunut... Pikkaisen sai oikein miettiä, että mistäs nyt pääsee kirjoittamaan... Meni kyllä pasmat niin sekaisis, että unohdin ihan mitä tärkeää mulla olis oikein ollut...

Käsityörintamalla on uusia aloiteltu. Pari paitaa keskeneräisenä... Tehdään aina kun ehditään. Valmiiksi on tullut neiti ekaluokkalaisen onteloneulelapaset. Kuvan lisään myöhemmin. Kuva kun on kamerassa, josta loppui patterit, niin en saa ladattua vielä koneelle.

Eilen liityion Facebookiin. Älkää kysykö miksi... Mies hieman pyöritteli silmiään, kun kerroin että nyt minäkin sinne liityin. Ja että löysin sieltä kaksi serkkuanikin. Toinen asuu ulkomailla, ja ei olla yhteyksissä oltu vuosiin, eilen juteltiin vähän aikaa kun satuttiin olemaan samaan aikaan kuulolla. Toinen asuu täällä lähellä, mutta yhteydet on sinnekin satunnaisia (olen reippaasti vanhempi näitä molempia, ja nuorena se ikäero oli vielä suurempi). Hänen kanssaan juteltiin illalla enemmänkin. Juu voishan sitä sähköpostillakin keskustella, tai vaikka soitella. Mutta tää nyt ainakin tällä hetkellä tuntui toimivan.

Nyt pitää mennä suihkuun, sitten pitää kävellä neuvolaan terkkaria tapaamaan. No juu, ei mulla neuvolaan muuta asiaa, mutta jäykkäkouristusrokotus on vanhentunut jo pari vuotta sittenNolostunut Samalla reissulla päätin pyytää lähetteen sellaiseen kriisiapu... johonkin, en nyt muista nimeä. Ystäväni äiti sitä mulle suositteli, voisi olla ihan hyvä juttu asioiden läpi käymiseen ja käsittelemiseen. Jos tuntuu ettei ookaan hyvä juttu, niin ei siellä ole pakko käydä montaa kertaa. En olis kyllä ikinä kuvitellut, että itse sellaista apua tulen tarvitsemaan. Mutta kai se on pakko kokeilla, jos auttaisi.

Palaan linjoille myöhemmin, ja yritän päivittää samalla sitten langankulutuksia, lisä kuvia yms.