Tultiin kotiin takaisin eilen illalla, ja oli kyllä tosi kiva reissu=) Kummasti sitä vaan itsekin osasi rentoutua, vaikka vähän mietin että osaanko olla reissussa miettimättä työasioita. Puhelinkaan ei onneksi työasioissa soinut matkan aikana kuin kerran.

Tropiclandia oli aivan ihana paikka. Hieman olisi saanut olla lämpimämpi sää, mutta kivaa oli näinkin. Luultavasti parin vuoden päästä teemme saman reissun uudelleen, siis ainakin Tropiclandian osalta, tai sitten johonkin muuhun kylpylään. Joanna oli vielä hieman pieni moneen juttuun. Mutta onneksi oli kyllä sellaisiakin altaita, että pärjäsi hänen kanssaan. Yö nukuttiin hotellissa, ja aamulla jatkettiin vielä uimista. Puolilta päivin piti hotellihuone luovuttaa, ja sitten siirryttiin Wasalandiaan. Siellä sitten menikin koko päivä iltaan saakka. Seitsemältä illalla lähdettiin ajamaan kotiin. Kerittiin olemaan huvipuistossa juuri sopiva aika; kukaan ei pitkästynyt, mutta kaikki olivat valmiita kotimatkallekin jo.

Kameran kanssa kävi vähän hullusti. Oli kyllä kotona ladattu kolmet patterit, mutta joko ne ei olleet latautuneet kunnolla jostain syystä, tai sitten oli tyhjentyneet. Oli kyllä tarkoitus laittaa ne hotellissa ylläpitolataukseen, mutta unohdettiin. Yli puolet päivästä oltiinkin sitten kännykän kameran varassa, ja siinä on tosi rajallinen tila kuville (ei tullut mieleen että ne olis voinut välillä tyhjentää läppäriin autossa). Puhumattakaan kuvien laadusta. Muutama kuva Wasalandia-päivästämme...

767833.jpg
Neiti Veturinkuljettaja

767834.jpg
Ankan(?) kyydissä karusellissa

767856.jpg
Meidän perhe saa säpinää aikaan jopa liikennepuistossa sähköautoilla... Ensin pysäsi kuopus keskelle tietä vinoon, esikoinen yritti turhaan ohittaa, ja keskimmäinen tuli vielä samaan sumaan... Isä koittaa toimia liikenteenohjaajana että saadaan ruuhka purettua=)

767852.jpg
Näyttelytornissa oli jokun kokoelma Poneja... kuvassa noin kolmannes. Neiti oli ihan lääpällään näihin...
767847.jpg
...sekä valtavaan Barbikokoelmaan, josta kuvassa näkyy vain murto-osa, ja olipa siellä muutama julkkis-barbiekin; Marilyn Monro, Elvis ja Diana Ross:
767837.jpg

767848.jpg
Itse kiinnitin huomiota Kaarin Hellmanin Veskoihin. Osa ainakin oli huovutettuja (tms), ja kaikki siis ihan käsityönä tehtyjä. Ei, ei ole sukunimestään huolimatta sukua miehelleni...

767859.jpg
Ilmeisesti reissu oli onnistunut, koska tuollainen asento oli loppumatkalla kaikilla kolmella muksulla...

Ja esittelenpä vielä lankaostoksenikin...

767813.jpg
Käsityöaitasta ostin 7 kerää Gjestalin Maijaa. Hinta 1,50€/50g. Mielestäni edullinen. Luonnonvalkoiset menee ohkä KoolAidkylpyyn, muut sellaisinaan sukkalangoiksi. No, Vihreä ja Tummansininen ei ole oikein mun värejä (ainakin niin väitän), mutta ne vaan oli niin nätit! Ja toisaalta, sukissa käytän kyllä mitä värejä vaan...
767812.jpg
Vöyrin Käsityöliikkeessä oli Mark&Kattensin Dream-lankaa euron kerä. Harmi kun ei ollut enempää. Langassa on 50% akryyliä, 19% polyamidia, 18% viskoosia ja 13% _angoraa_. Ihanan pehmeältä tuntuu käteen ainakin kerällä. Jos tuota tohon hintaan olisi ollut enemmän, niin olisin ostanut täyden puserollisen verran! Vinkki: Jos jollain olisi tuota nurkissa ylimääräisenä, niin kohtuuhinnalla olisin kiinnostunut ostamaan lisää (tiedän jo mitään teen niistä jos vaan lankaa edullisesti löytyy)!! Saa tarjota vaikka sähköpostiin mhellman at kolumbus piste fi. Nuo ostamani kerät ovat värejä 1676 (harmaa) ja 1672 (ruskeampi). Jompaa kumpaa ostaisin lisää, tai vaikka molempia pari-kolme kerää. Tai vaihtoehtoisesti voi kyllä tarjota jotain muutakin sävyä, joka noiden kanssa sopisi yhteen. Ruskea ei ole oikeasti ihan niin ruskea kuin kuvassa.
767811.jpg
Tämä oli myös 1€/kerä, ja tästä ajattelin neuloa terassisukat itselleni. siis tuohon kotiterassille. Tai jotkut tossukat.
767815.jpg
Menin ja sorruin tähänkin. Step-lankaa, josta olen ennen vaan lukenut. Mutta kun nuo muut oli niin edullisia, niin raaskein ostaa tämän (seliseli)... Toivottavasti sitten on hintansa väärti!

Ostin myös kolme kerää Gedifran Beauty Cotton -lankaa (kuvan onnistuin jo hukkaamaan). Siitä tulee jotain pientä kotiin, ehkä pannulappuja tai jotain. Jos vaikka uskaltais yrittää sitä virkkaamista.

Poikkesin Tokmannillekin, kun siinä lankakauppojen vieressä oli, ja kotikaupungissa sellaista ei ole. Menin tarjous-seskaveikkojen ja -nallejen toivossa (joo, värjäyssessioihin), mutta ei löytynyt sellaisia. Normaalihinnat oli niissä. Sen sijaan tein löydön ja ostin kuntosalia varten uudet mustat housut (valkoiset on kovin aran väriset), ja maksoin niistä vain 11,90€=) Eihän ne mitkään merkkihousut ole, mutta mulle on tärkeämpää se, että ovat kohtuuhintaiset ja hyvää materiaalia. Eli nuo ovat sellaista dry fit -tyyppistä kangasta, joka ei tunnu inhottavan nihkeältä hiotessaan. Mulla ainakin salilla hiki lentää. Nyt on ollut pari viikkoa taukoa saleilussa, kun on millon mitäkin ollut etten ole joko ehtinyt tai muuten päässyt menemään.

Ja joka reissussa aina joku juttu unohtuu kotiin, ette kyllä usko mikä multa unohtui. Tai, piilareidenkäyttäjät ehkä uskoo... Mä laitoin tietty piilolinssit silmiin aamulla kotona (kivemmat reissun päällä, varsinkin uidessa), ja silmälasit pakkasin huolella koteloon ja laitoin keittiön tasolle. Lähteissä siitä vierestä kyllä otin puhelimen ja laturin. Illalla sitten hotellihuoneessa otin piilarit pois kun oli muutenkin silmät uimisesta ärsyyntyneet. Ja tajusin, ettei silmälasit olekaan kassissa! Voi itku, ei auttanut kuin laittaa piilarit takaisin niin kauaksi aikaa, että menin nukkumaan. Ja aamulla takaisin silmiin taas heti herättyäni. Kyllä oli eilen illalla silmät kipeet, ja nyt pidän pari happipä
ivää että saa silmät rauhoittua. Enää ei onneksi ole kipeät.

Eli, oli oikein kiva reissu. Kivaa oli, mutta kiva oli myös palata kotiin=)