Tiedä sitten, onko joku kevätmasennus vai mikä. Tai ei tämä edes keväältä tunnu; eilenkin tuli vuorotellen vettä ja räntää. Saisi jo loppua! Mä tahdon että alkaa kunnon kevät, aurinko paistaa ja linnut laulaa!! ja lämmntä ilmaa myös, kiitos!!

Vai veikö tuo/tää flunssa vaan niin pohjalle... Se edellisviikko meni sohvankuvioita katsellessa ihan kokonaan ja kuumeillessa. Ja viime viikkokin aika lailla hiljaa huilaillessa. Ei tullut töistäkään mitään kuin pienissä pätkissä. Ja nyt sitten loppuu tunnit kesken kun yrittää kolmen viikon suman purkaa viikossa. Tai vajaassa, kahdet asiakkaat odottavat omiaan loppuviikolla. Toimitusaika molemmissa kolme viikkoa kaksi ekaa siis meni ihan usvassa. Aamulla pääsee hommat aloittamaan vasta kuopuksen herättyä, ja illalla lasten nukkumaanmenon jälkeen on jo lopetettava. Lainaisko joku muutaman tunnin per vuorokausi?! Nöyränä ja kiitollisena ottaisin kyllä vastaan. Palauttamisesta en uskalla mitään luvata, voi olla ettei niistä enää jää mitään jäljelle.

Eilenkin illalla nukahdin sohvalle. Tosin kello kävi jo puoltayötä, mutta enhän mä koskaan ole ennen yhtä nukkumaan mennyt! Siis normaalikunnossa. Miksi kaikki kivat telkkariohjelmat mitä seuraan, alkaa vasta yhdentoista jälkeen? Voisi alkaa hyvin jo kymmeneltä nuo sarjatkin, kun meillä menee muksu kymmeneltä viimeistään sänkyyn. Noin teoriassa ainakin, ja yleensä. Yhdeksän jälkeenkin jotain ohjelmia tulisi, mutta sillon en vielä näe mitään kun yleensä ovat sitten sellaisia ettei ainakaan kuopukselle voi näyttää. Ja sillon on lasten iltajutut juuri menossa. Pitäskö alkaa ottamaan videolle ja katsoa heti lasten nukkumaan mentyä. Ja jättäisi ne myöhäisemmät ohjelmat suosiolla pois. Enhän mä niitä muutenkaan oikeesti katso, kun kerran olen alkanut tuohon nukahtelemaan...