Niin. Kovalla innolla olen kahtena iltana ja yhtenä aamuna yhtä uutta neuletta väsännyt. Sen enempää siitä jos vaikka into loppuukin seinään. Mutta, on tooosi hidasta neulottavaa, olikos se nyt Havaijia kun en nyt tähän näe ja varmaksi muista, mutta sellasta lankaa missä menee kaksi ohutta lankaa ja niissä on kiinni sellasia möykkyjä (hyviä nämä mun selitykset; ehkä kuitenkin joku langan tunnisti). Kun pomppasi tuolta alennusmyynnistä mukaan ihan väkisin. No en ole kuin 5 cm tuossa ajassa saanut aikaiseksi kun silmukoita on puikolla 201... Niin, tottakai se on langassa se syy että edistyy hitaasti.

Mutta itse ongelmaan, jonka onneksi huomasin nyt äsken, enkä vasta vaikkapa viikon päästä! Oli ihan tarkoitus tehdä kokoa S/M, mutta minäpä olen iloisesti(?) neuloskellut kokoa L/XL. Tosiaan, positiivinen puoli on se että huomasin tässä vaiheessa, vaikka muuten ketuttaakin... Ja tämä kaikki johtuu vain ja ainoastaan tästä että montaa neuletta tekee samaan aikaan. Niissä muissa pitää katsoa ohjeesta vähintään sitä suluissa olevaa toista kokoa, ei koskaan sitä ekaa... Eihän sitä nyt voi vaatia että yhtäkkiä osaisi lukea ohjeista sitä ensimmäisenä tehtävää numeroa!

Niin, ihanan tuntuista neuletta Havaijista tulee - muistan nyt että se oli langan nimi! Vaikka neuloessa saa olla tarkkana ettei mene lankojen väliin se puikko. Ja en oikein tiedä muuten että kuuluisiko tehdä kaikista silmukoista tasakokoisia? Siis paksuissa ja ohuissa kohdissa. Vai kiristänkö silmukan aina puikon kokoiseksi?? Neuvoja kokeneemmilta / tietävemmiltä?