Tämä päivä menikin ihan hujauksessa. Aamutuimaan lähdettiin (no oikeesti kymmeneltä oli tarkoitus, ja puol yksitoista vasta liikkeellä oltiin) ajamaan Ikaalisiin. Pienen harhailun jälkeen se kylpyläkin löytyi. Anoppi oli appiukon kanssa siellä jo ollut torstaista saakka, paossa mahdollisia kyläilemään tunkevia sukulaisia ja muita vieraita/tuttuja. Lapset ja lapsenlapset oli kutsuttu tänään sinne lounaalle klo 12, ja melkein ajoissa oltiinkin. Noutopöydästä haettiin ruokaa ja jälkkäriäkin oli. Lajeja oli kyllä ihan kiitettävästi, ja lasten syömisetkin oli ihan hyvin huomioitu. Itse jäin kasvisvaihtoehtoja kuitenkin kaipaamaan. No, eipä tuolla mitään erikoisempia silti ollut luvassakaan, ne erikoisemmat varmasti olisivat löytyneet annosravintolan puolelta. Anoppi kustansi, joten sitä syötiin mitä oli tarjolla. Yksi yli muiden löytyi tuostakin valikoimasta; parsakaalia ja herkkusieniä jossain juustokastikkeessa tai gratiinissa (en ole näissä termeissä kovin tietäväinen). Ihanaa!

Syömisen jälkeen sitten uiskentelemaan ja saunomaan. Aika paljon se meikäläisen sekä miehenveljenvaimon osalta oli sitä lastenaltaan reunalla istuskelua, mutta välillä sitten pääsi kylläitsekin ihan oikeesti uimaan. Höyrysaunassa tuli käytyä, kyllä aukesi tukkoinen nenä:) Mulla menee röörit aina uimahalleissa ja muissa tukkoon, kloori ja joku muu vastaava kemikaali aiheuttaa, samoin iho alkaa kutista ja punoittaa. Tuolla nyt ei ollut niin paha kuin normaalissa hallissa. Raapimisen aloitin vasta puolentoista tunnin vedessä lillumisen jälkeen... Ja sitten saikin jo lähteä saunaan ja pesulle ja pukemaan.

Anoppi+appiukko asustelee tuolla vielä yhden yön jonkun sukulaisen omistamassa hotelliosakkeessa. Sinne yksiöön ahtauduttiin koko porukka oikein kakkukahveille vielä, ja illalla sitten lähdettiin takaisin ajelemaan kohti Poria...

Nyt voin pitkästä aikaa esitellä jonkun kuvankin. Mies löysi jostain marketista tuollaisen valmiin näppipyyhkeen roikuttimineen. Muksut kirjoitti paperille nimensä (vanhemmat myös), skannasin sen ja sitten brodeerasin tuohon pyyhkeeseen. Tuli kerrankin vähän persoonallisempi lahja rahan lisäksi, vaikka itse tuote olikin siis ihan kaupasta ostettu...

20097.jpg

selvitettäköön vielä, että tuo alimman nimen perässä oleva h-kirjain ei siihen etunimeen siis kuulu, vaan on sukunimen alkukirjain. Kuopus kun haluaa sen aina kirjoittaa nimeensä, niin en tuosta nytkään poistanut! Jälkeenpäin esikoinen katseli ja sanoi että olisit sanonut että siistimmin pitää kirjoittaa, mä vaan yhtäkkiä hutaisin. Mutta tarkoitus oli nimenomaan se että jokainen nimi on itsensä näköinen. Jos esimerkkimalleja halutaan niin niihin löytyy koneelta fontteja. Mutta tämä on nyt juuri sellainen kuin ajattelimme sen olevankin!

Nyt mukelot iltapalalle ja nukkumaan. Mulla on vielä edustuskuteet päällä, ja tyttökaverin kanssa näemme karaokeilun merkeissä vielä tässä vähän myöhemmällä:)