... nimittäin siihen miksi se esikoinen ajeli junalla sinne Kokemäelle saakka. Oli kyllä huomannut että Valloissa ollaan. Mutta ei saanut junan ovea auki (näköjään siitä on yli 20v kun olen junassa ollut, mä luulin että nykyään ovet aukea itsellään niin kuin elokuvissa)... Samassa vaunussa oli ollut vaan kaksi mummua jotka "vaan kälättivät keskenään". Ja kun juna oli asemalla vaan 1½ minuuttia, niin ei siinä paljon kerinnyt. Neuvokas tuo lapsi kun meni sitten etsimään konnarin ja selitti ettei saanut ovea auki. Kondyktööri oli saman tien lyönyt kännykän käteen ja käskenyt soittaa siitä ja sillä välin tarkasteli matkalippuja...

Niin, se varsinainen syy: Ovessa on ohje jossa lukee: "Käännä kahvaa oikealle ja vedä kahvasta". Siis siinä on joskus lukenut niin. Joku näppäräsorminen oli repinyt lapusta puolet pois, joten siinä luki vain että "vedä kahvasta". Ei siis ihme ettei auennut!!

Että jos näette jossain ohjeita tai muita lappusia joilla ei teille ole merkitystä, niin antakaa niiden silti olla siinä paikallaan. Jollekin ne voi olla tärkeitä!!