Kiitoksia kaikille neuvoista patalapun suhteen! Koon suhteen tuli Mermaidilta hyvä vinkki, että neulotaan kulmasta kulmaan. Ei siis tarvitse miettiä etukäteen sitä silmukkamäärää ja leveyttä. Taidan tehdä niin.

Koristelua mietin vielä, että tuleekko tylsän näköinen jos on kokonaan punainen. En nyt tätä ekaa kokeilua (suunnittelee mielessään jo jatkoa selvästi kun puhuu ekasta nyt) varten osta toista väriä rinnalle. Katson ensin onnistuuko tämä miten. Voishan tuohon vaikka brodeeratakin sitten valmiina. Mutta tiedä häntä miten se brodeeraus tulis kestämään käytössä. Vaikka patalappuja en silleen hirveesti itse käytä niissä kuumimmissa jutuissa, vaan lähinnä sitten patakintaita. Mutta jos pukinkonttiin teen, pitää kyllä olla sellaiset että saa huoletta käyttää eikä tarvitse vaan koristeena pitää.

Menen keittämään kahvia ja luomana silmukoita. Olo on kuin olis jyrän alle jäänyt, kun tuli vähän valvottua. Mä meinasin unohtaa yhden asiakastyön joka oli pakko saada valmiiksi täksi aamuksi, niin meni vähän yötöiksi että sain merkit vielä miehen matkaan...

Tarjuskalle on postia tulossa, eilen vein postiin. Samoin Johannalle on pikkuinen palkinto tulossa tasaluvun bongauksesta, vien päivällä postiin. En nyt keksinyt mitään neulomiseen liittyvää, joten toivottavasti pikkuposti on kuítenkin mieluinen. Kuvaa en sentään tähän vielä laita;)

JYV-juttu on hyvässä vauhdissa, joskin pitää pitää kiirettä sen suhteen että saan tehtyä valmiiksi ennen jouluruuhkaa. Ja te jotka odotatte hyvän kiertämistä minulta, olkaa huoleti; kyllä se tulee. En ehdi paneutua siihenkään ihan vielä, mutta mielessä on koko ajan kuitenkin!