Mää saan nalleja, mää saan nalleja, tralla-lalla-lalla-laa, ihan iki-iki-ikiomia puikkonalleja!!!

Äippä poikkesi kylässä aamupäivällä, ja tuli juttua että hän menee Tampereelle Suomen Kädentaidot -messuille viikon päästä. Näytin hänelle että tarvitsisin tällaisia... Siellä alimmaisessa kuvassa. Ja siis oikein näytin tuolta Annen blogista:) Äippä lupasi katsoa jos messuilta löytyisi ja tuoda mulle...

Nyt pitäisi miettiä mitä muuta sieltä messuilta kannattaisi tuoda. Vai onko se niin, että "messuilla on messuhinnat" tarkoittaa sitä että messuilla kaikki on hieman kalliimpaa kuin muuten? Voiko sieltä messuilta bongata myös jotain hieman edullisempaa? Budjetti kun ei mikään suuren suuri ole. Äippä kyllä hoitaa roudaamisen, mutta maksumiehenä toimin minä (käytännössä aviomiesparka taas makselee vaimonsa harrastusta).

Äiti oli muuten jossain netissä kuulemma nähnyt tuollaisia nalleja, ja sellaisessa kuvassa missä oli ne ja lankaa. Mutta ei tiennyt mitä ne oikein on; luuli että ne tulee sinne puikon toiseen päähän koristeeksi tai jotain. Siis herttileijaa, lukeeko meen äiti ehkä neuleblogeja?!