Muokkasin nyt aamulla uudelleen tämän fontin eilisestä postauksesta. Nyt on Arial, ja koko 4. Ilmoitelkaa jos on ongelmia jollain selaimella.

Kovin tuntuu oudolta vielä tämä uusi Vuodatus. Joten kommentoikaa vaan, jos on jotain huomauttamista fonttikoossa tai muussa. Huomasin että tehtyjen käsitöiden sivut on multa ilmeisesti kadonneet... Onneksi kuvat on kaikki tietokoneella tallessa, joten voin niitä lisäillä tuonne jos siltä tuntuu.

Loppiaisena sain valmiiksi neiti ekaluokkalaisen onteloneulelapaset. Ihan sillä Novitalehden ohjeella tein. Aiemmin tein yhdet jo mustasta ja valkoisesta Nallesta, mutta nyt nämä on tehty Rellanan Merino Plussasta (50% merino, 50% akryyli).

Ovat kuulemma mieluisat käteen. Lämpimät, eivätkä kutita. Ja ovat pysyneet hyvänä pesukoneessakin. Nallesta tehdyt nyppyyntyivät ja vanuttuivat heti ansimmäisen käyttöviikon aikana, mutta tämä lanka tuntuu kestävän käyttöäkin.

Eilen sain vinkin, ja aloin minäkin neulomaan Kevätpäiväntasaushuivia. Luulin että lankaa ei kotoa löydy, mutta onneksi kaapista tuli vastaan 200g tummanpunaista Kamenaa. Se on pian vuoden siellä odotellut sopivaa huivimallia, ja nyt otin sen tuohon projektiin. Eka vihje tuli neulottua eilen Kuorosodan ja Se on siinä -ohjelman aikana. Sopiva välipalatyö silloin kun ei tarvitse lukea telkkarista tekstejä...

Varsinaisesti täällä puikoilla on nyt pitsipusero. Toiseksi uusimmasta Novitasta. Teen mustasta Nallesta. Ei ihan ihoystävällisin lanka, mutta Woolia en kaupoista löytänyt mustana. Aloitin helmasta tekemään pyörönä (ei tarvi ommella sivusaumoja). Takaosa on jo tuossa kainalon ja niskan puolivälissä. Mallikerta on kiva, oppii nopeasti ulkoa ja pystyy tekemään telkkaria seuratessakin.