Kun tuo eilen läpikäymäni lankavarasto tosiaan oli noin pieni, niin kävinpä kunnostautumassa. Ostin lankaa peräti kolmesta liikkeestä!! Toivottavasti mies ei ota multa tilinsä käyttöoikeuksia pois, kun taitaa mun tili taas vedellä viimeisiään. Lapsilisiinkin vielä aikaa kotvasti... No jos niin käy, niin sittenpähän ollaan syömättä;)) Ei vaan, ei se niin voisi tehdä.

Oikeasti olin kuopuksen kerhoillessa menossa tukkuun hakemaan työmatskuja ja ompelutarvikeliikkeestä piti ostaa brodeerauslankaa asiakaastyötä varten. Muuuutta kun kerran keskustaan ajelin, niin samalla sitä oli pakko käydä vähän hiplaamassa lankoja. Ei sitä tiedä, koska taas tuohon keskustaan pääsee (öh, matkaa kotoa sinne on jopa huikeat pari kilsaa)... Ja Lavikolle suunnistin ensin, kun en ole koskaan ennen tuossa uudessa liikkeessä käynyt. Se on kyllä vissiin muuttanut jo monen monta vuotta sitten, joten pakko oli käyttää tilaisuus hyväksi kun ei sitä sitten tiedä millon pääsee... Ja samassa rakennuksessa on Vapaa Valinta, ja kaikki kehuu että siellä on halpoja nuo peruslangat, niin pakkohan se oli siellä käydä tsekkaamassa tarjonta. Ja kun Kool Aidit on nyt tilattu, niin oli ihan pakko ostaa vaaleaa lankaa niille kaveriksi kun kotona ei ole!! Ja samalla reissulla menin vielä Anttilaan, kun siellä on aina joskus jotain tarjouksessa... Eli suoraan sanottuna: ihan selvästi mut pakotettiin lankaostoksille!!! Ja sitä paitsi kaikki muut paitsi nuo Vapaa Valinnasta ostetut oli tarjouksessa. Ja Vaparin langat oli huomattavasti (lue: ainakin parikymmentä senttiä) halvempia kuin esim. Euromarketissa!

Tältä kaikelta olisi vältytty, jos mies olisi tänään tulossa töistä suoraa kotiin, ja kävisi tukussa ja ompelutarvikeliikkeessä niin kuin monesti on tehnyt. Eli se olikin siis mies joka mut pakotti;)) Miten niin selityksen makua???

Mutta miettikää ja laskekaa nyt tuota edellisen postauksen varastoa vielä, niin esittelen nämä uudet tulokkaat sitten vasta keskiviikkona:)

Niin, aamulla muuten aloitin siitä vaaleanpunaisesta Nallesta tekemään Saunasukat. Teen vähän lyemmät varret, ainoastaan yhden lehtikuvion pituiset. Taitaa tulla ihan kivat:) Eikä tarvitse tahia minkään palmikkopuikkkuloiden kanssa. Ne kun taitaa vihata mua. Ainakaan yhteistyö niiden kanssa ei koskaan ole oikein sujunut.