Launatai-illalla (taisipa olla jo sunnuntain puolta) tapasin yhden tutun melkein kahdenkymmenen vuoden takaa. Kamalaa miten aika rientää... Muuten kiva tapaaminen, mutta surukseni huomasin että eipä ole noinkaan pitkässä ajassa epärehellisyys mihinkään kadonnut. Että pitää puhua ison ihmisen täyttä palturia... Tapansa kullakin, eikä sen läheisempi juttu ollut.

Siitä tapaamisesta tuli mielen yksi nuoruudenystävä (hei joo, nuori olen edelleen; reilu 30 vasta!). Eilen sitten päätin ottaa kyseisen henkilön puhelinnumeron tiedustelusta, ja laitoin tekstiviestiä. Viestiä pukkasi takaisinpäinkin, ja taidetaan jatkossa viestitellä useammin kuin reilu kymmenen vuoden välein. Tämäkin ihminen on ennallaan, viestistä huokui sama lämpö joka oli aivan käsinkosketeltavaa silloin kun viimeksi olemme nähneet.

Eli mitä näistä opimme: Minkä sitä luonnolleen ihminen voi, kyllä se perusluonne seuraa läpi elämän.

Täällä käydessäni löysin tien sukupuolitestiin. Kävinpä testailemassa, ja oikeassa ne ovat aikoinaan synnärillä olleet... Alla tulokseni, ja tottapa taitavat aika lailla olla. On siinä miehellä varmaan totisesti kestämistä kun sillä päällä olen, että todellinen luonto jyrää pintaan:

Naisellisuuspisteesi: 28
Miehekkyyspisteesi: -22

Olet nainen. Sinussa on hyvin paljon naisellisuutta, naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Naisellisuus on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia naiseudestasi.

Haluat selkeästi liittyä naisten ryhmään sekä erottautua miesten ryhmästä. Olet valinnut hyvin feminiinisen ja hyvin epämaskuliinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan feminiinisyys hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla maskuliinisuuteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi.

Mies Androgyyni

                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         

Sukupuolineutraali

Nainen

 

Samalta sivultolta löytyi myös ajattelemisen aihetta. Menkäämme jokainen itseemme ja miettikäämme omaa suhtautumistamme ja toimintaamme. Se on joillekin tosi iso juttu, harvemmin vaan sitä tulee ajatelleeksi, koska ainakin itselleni tämä asia on todella tuntematon.