335142.jpg

Tällainen oli postilaatikossa tänään=) Kuopuksen pyynnöstä avasin kiireestä huolimatta paketin ennen kuin vein tytsyn kerhoon. "Jos sä siinä jostain tykkää, niin voit sit antaa mulle kyllä. Mut voi siinä olla kyllä lankaakin."

335143.jpg

Olihan siinä, tosi ihanan siliteltävän pehmoista lankaa=) Ihan uusi tuttavuus tämäkin taas minulle (no joo, lähes kaikki seiskaveikkaa kummemmat ovat mulle uusia). Näistä tulee varmaan joku nätti pitsihuivi jossain vaiheessa... Olen aivan ihastunut langan väreihin.

Ja muutakin siis paketista löytyi... Isot nupparit tulivat ihan tarpeeseen, en ole vaan koskaan saanut aikaiseksi ostaa tuollaisia. Varmasti kätevät kun alan ommella saumoja teddyjakkuun... Ja niihin muihin mitä neuloin jo viime vuonna, ja odottavat yhä kokoon kursimista... Suklaa jemmattiin päivän ajaksi jääkaappiin kun menin kuopuksen kerhoillessa kyläilemään. Ruuan jälkeen sitten söin puolet, ja kuopus sai pari palaa kun niin kauniisti pyysi yhtä palaa... Loput herkuttelen illalla sitten kun muksut jo nukkuu.

Kiitoksia kovasti Helmis! Paketti tuli siis häneltä palkintona tasalukubongauksesta.