Nimittäin ehdeinpäs tekemään lankaostoksia vielä ennen langatonta lokakuuta:)) Eilen ostin JYV:tä varten lankaa. Ei ollut tarjouksessa, ei. Mutta kun jouduin tuonne markettiin lähtemään kummiskin, niin samalla otin. Jos ei vaikka marraskuussa saa. Tai jos ei vaikka lokakuussa tekemistä muuten löydy... No, noihin nyt en usko kyllä itsekään... Pitää varmaan ensi kuussa alkaa taas käymään tuolla toisessa kaupassa missä ei lankoja oo. Ettei tule turhia kiusauksia.

Mun tuurilla ensi kuussa on Teddy Galaxi tarjouksessa joka paikassa ja samalla myydään loppuun. Toivottavasti ei kuitenkaan. Jos euron halvemmalla myydään, en siihen sorru. Mutta puolen hinnan tarjous kyllä laittaisi miettimään... Kaksi kerää sitä nyt siis pitäisi olla tulossa, ja niiden kohtalo on vielä auki. Ehkä niistä tulee huivi. Mutta toisaalta jos se tuleekin hyvään tarjoukseen ennen joulua, haluisin ihan hirveesti sellasen niukempilinjaisen jakun. Mutta neljä kerää pitäisi sitten malttaa ostaa, ja normaalihinnalla ei rahkeet kyllä riitä. Mies vitsaili, että eihän sun tarvisi enää kuin kaksi ohjetta lähettää sinne Klubiin niin saat langat kokoon... No eipä se sentään ihan niin helposti käy;) Melkein 34 vuoden ikään piti tulla ennenkuin eka omalla ohjeella neulottu juttu valmistui/onnistui.

Aamulla tilasin myös lankaa äidin joululahjaan. En siitä sen enempää nyt, kun en ole ihan varma kurkkiiko täällä joskus. Osoite on ainakin tiedossa, kun olen linkittänyt joskus käsityökuviani hänelle...

Suklaatkin tuli nautiskeltua eilen illalla:) Jaoin ne miehen kanssa, kun on niin auliisti mun lankaostoksiani maksellut (eikä edes vielä tiedä tästä uusimmasta ostoksesta). Ja muutenkin suhtautuu niin myönteisesti millon mihinkin kotkotuksiini...

Jotain muutakin asiaa on mielessä pyörinyt pitkin päivää, mutta nyt kun hetkeksi tähän ehdin pysähtyä, ei sitten mieleen tule. No, onpahan kenties sitten tulevaisuudessakin kirjoiteltavaa.