Jessus sentään, kun täällä alkaa kuola valua... Noin niinkuin kuvaannollisesti, huomautan kuitenkin. Liityin äsken ystävän kutsumana Novitaklubiin. Olisin muutoinkin liittynyt, mutta näin saa ystäväni novitalta pientä lahjusta:))

Äsken sitten kävin tutkailemassa siellä klubin tuotesivuilla, missä voi tilata LANKAA!!! Kyllä alkoi niiiin tekemään mieli väsätä tilausta, mutta sain kuin sainkin hillittyä itseni. En yhtään tilannut. Johtuu kyllä siitä, että oma tili loistaa tyhjyyttään, ja en nyt oikein kehtaa isännän tiliin lankoja tilailla, kun vasta odottelen sitä lehden laskua... Mutta olis ollut vaikka mitä, ja ihan tarjoushinnallakin!! Ja normaalihintaisetkin oli halvempia kuin tuossa meidän Euromarketissa, missä yleensä ostokseni suoritan tai isännällä teetän. Tietty postikulut pitää huomioida lisäksi noihin hintoihin, mutta ne huomioonottaen, olisi kyllä ollut vaikka mitä...

Toisaalta, mulla ei nyt juuri ole oikeasti edes Tarvetta ostaa lankoja (voishan sitä silti pahan päivän varalle...), koska keskeneräisiä neuleita täältä löytyy edelleen. Mitään isompaa en aloita ennenkuin vanhat isommat on valmiina. Ja sukkalankoja löytyy muutamiin sukkiin vielä omassa varastossakin (mulla onkin ilmeisesti nykyään täällä oikein sukkatehdas).

Se oranssiksi värjäämäni sukkalanka on muodostumassa sellaisiksi melkein varrettomiksi villiksiksi. Toinen on jo valmis! Sitä ennen jopa sain sen sinisenkin moniraitasukan valmiiksi. Sinisistä pitää vielä langat päätellä, mutta punaiset on jo komiasti jalassa. Käsialani on ilmeisesti syksystä hieman löystynyt, koska nyt tein ihan sillä vyötteissä/nykyisissä ohjeissa olevalla 44 silmukan ohjeella. Syksyllä kun tein samankokoisia sukkia seiskaveikasta isommalla silmukkamäärällä. Tiukkis on siis alkanut relaamaan;))

Piti värjäämäni tänään se toinen harmaa tylsä lanka punaiseksi, mutta enpä kerinnyt. Ihan oikeasti olen melkein koko päivän paiskinut töitä. Olo alkaa jo helpottaa, vaikkakin kröhin jatkuvasti. Varsinkin kun lankapöly ärsyttää kurkkua. Eikä voi nyt mitään Duactiakaan ottaa lääkkeksi, sillä illalla on se 35-v-kekkerit. Sitä ennen taidan istua vielä tuonne sohvalle neuloskelemaan oranssia sukkaa. Jos viikonloppuna värjäisin sen toisen langan. Ostin ihan oikeaa etikkaakin sitä varten!

Tulipas poukkoileva ja sekainen postaus. On jo varmaan toinen jalka menossa kekkereille;)