Ixu, Päivi ja MetalMama haastoivat minut kummalliseen meemiin. Ensimmäinen meemi mihin osallistun, olen aina hieman ihmetellyt miten nää toimii...

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Aamukahvi. Aamukahvi on pakko juoda tietokoneen vieressä. Ensin kone päälle, ja kahvi tippumaan. Se ensimmäinen kuppi on aina pakko juoda tässä tietokoneella. Viikonloppuna on vieroitusoireita kun"pitää" syödä aamupala ja kahvit muun perheen kanssa. Arkisin aamupalankin syön vasta myöhemmin kuopuksen kanssa.

2. Neulominen. Kerros pitää saada ehdottomasti loppuun ennenkuin mihinkään voi nousta. Usein täällä kuuleekin "odota vähän, äiti neuloo kerroksen ensin loppuun". Hätätilanteessa kelpaa puikon neulominen loppuun. Lieneekö tämä silti kovin kummallista koska esiintyy aika monen meemissä;)

3. Puhelin. Kun puhelin soi, nappaan automaattisesti kynän käteen ja ravaan ympäri kämppää puhelin korvalla etsimässä paperia. Riippumatta siittä soittaako asiakas vai tuttu...

4. Viski. Viski juodaan viskinä ja muut sitten erikseen. En voi sietää miehen sekoituksia, joissa viskin joukkoon on laitettu minttua tai jotain colaa. Ja baarissa on kauhun paikka kun kysytään laitetaanko jäitä silloin harvoin jos viskin otan (tosi harvoin). Kuuluuko siihen muka laittaa??

5. Neuleohjeet. Kun neulon, se ohje on oltava vieressä vaikka oliis kuinka helppo ja tavallinen ohje. Muuten ei tule mitään! Ihan perussukankin ohje pitää olla vieressä, muuten tulee kantapäässä ongelmia. En sitä ohjetta välttämättä katso sukan tekemisessä, mutta vierestä pitää löytyä. Varmuuden vuoksi.

Sitten haastan mukaan Riitan, Käsityöriippuvaisen, Rouva Karjalaisen, Marin ja Saranellan!

Ps. Metalmama! Anteeksi kovasti, kommenttisi katosi kun tarkoitukseni oli käydä sivullasi... Klikkasin vahingossa poista-kohtaa. Ei siis ollut tarkoitus!!