Nyt ne on valmiit:) Nämä saa nyt korvata niitä joita suunnittelin. Seuraavat sitten tulee vaaleanpunaiset tai pinkit. Nätit nämäkin väriltään on. Seuraaviin uskallan pikkuisen pidemmät varret tehdä, mutta kovasti pituutta ei ole tulossa. Unisukat kuuluu olla lyhytvartiset, niin niitä on kiva pitää jalassa iltasella telkkaria katsellessa (ei paina turpoavia nilkkoja) ja yöllä ne saa tarvittaessa potkiskeltua pois. Noissa on silti vielä minimmät varret kuin alunperin ajattelin, koska pyysin miestä tuomaan lankaa vain 1 kerän. Alkoi sitten mietityttää että mahtaako se riittää... Olisi siis riittänyt ihan muutaman kerroksen pidempään. Lankaa meni näihin 80g.

52790.jpg

Seuraaviin myös teen tuon resorin pienemmillä puikoilla kuin muun sukan. Jostain syystä en nyt tehnyt, ja niinpä varsi on hiukan liian lörpsä. Puuvilla kun ei ole sillä lailla joustava kuin "sukkalangat" yleensä, niin saa olla vähän tarkempi.

Jännä juttu sinänsä, että kun Tennesseen ja  Nallen silmukkatiheys on sama (kerrosmäärässä on eroa), niin silti nämä sukat tein puikoilla nro 3 ja silmukoita 52. Kun Nallella teen ihan samankokoisia puikoilla 3,5 ja silmukoita 56... Eli tuota puuvillalankaa neulon huomattavasti löysemmällä käsialalla kuin noita villasekoitteita. Omituista.

Tahtoo näitä lisää:)) Ja näköjään motivaatio lisää neulomisnopeutta. Nämä siis aloitin perjantai-iltana, ja äsken tulivat valmiiksi, enkä ole mitenkään hirveästi edes näitä tehnyt.