Nyt on pusero valmis, ja olen ihan ylpeä saavutuksestani! Kaikki saumat olen ommellut, ja langatkin on päätelty. Langanpäitä olikin paljon, kun keristä kaksi oli sellaisia että solmuja oli tosi monta matkan varrella. Kaikki kerät ei ole samaa erää, joten toisessa hihassa näkyy värinvaihtokohta, ja toisen hihan saumakin kiertää hieman. Mutta ihan tyytyväinen olen tähän kaikkinensakin.
1301304.jpg

Sen verran ohjeesta poikkesin, että kaula-aikon aloitin samassa kohtaa kädenteiden kanssa, kun ohjeessa se olisi alkanut jo alempana. Kyllä tämä ihan tarpeeksi avara on näinkin.

Ohje on siis tehty Kuura-langalle, ja jotenkin olin saanut päähäni että sen voi ihan päikseen vaihtaa Teddyyn. Meinasi iskeä hepuli kun huomasin että auttamattomasti lanka loppuu kesken. Ihmettelin jonkin aikaa, että mikä mättää kun 500g ei riitä millään, kun ohjeen mukaan menekki on 450g... Sitten tajusin tarkistaa lankojen speksit, ja onhan tuossa Kuurassa metrejä kerässä paljon enemmän kuin Teddyssä! Eli luulo ei ole tiedon väärti, pitäisi aina ensin tarkistaa... Onneksi Euromarketista löytyi vielä tuota ruskeaa, vaikkakin on ihan eri erää kuin ne muut (ne muutkin siis jo koostui kahdesta eri erästä).

Kuurasta teen siis samalla mallilla puseron myös. Mutta mietin tässä, uskaltaisinko tehdä M-kokoisen (tämä siis oli kokoa L). Nimittäin hihat tuntuu jotenkin hieman pussittavan yläosasta, samoin hartioissa ja kainaloissa on hieman liikaa väljyyttä. Normaali vaatekokoni siis on M ja L väliltä. Vyötäröllä ja lantiollakin väljyyttä tuntuu olevan reilusti, vaikka tuossa kuvassa sitä ei kovin varmaan huomaa. Pituus kuitenkin pitää ottaa L-koosta. Mutta uskallanko siis tehdä seuraavasta pienemmän? Mallin on kuitenkin ilmeisesti tarkoitus olla hieman tyköistuvahko... Sen hihojen yläosan väljyyden kyllä näkee tuossa kuvassakin. Mielipiteitä saapi esittää ennenkuin käyn Kuurakerien kimppuun=) Ennen sitä pitänee tehdä jämälankavaihdon sukat valmiiksi.

Niin, ja vaikka ruskeasta ei aiemmin ole oikein tykännyt, niin tämä on ihana. Näin ne värimieltymykset tuntuvat vaihtuvan ajan kuluessa...