Vanhasta on vieläkin langanpäitä päättelemättä. Saumat on sentään jo kaikki, ja osa langoistakin. Miten niitä lankoja voikin olla niin hirveesti. Mulla ei hermo kestäisi niitä yhtään, niin päättelen aina silloin tällöin yhden.

Uusi on nyt siinä vaiheessa, että kädenteitä tehdään. Alkuun ajattelin että valmistuu varmaan tooosi hitaasti (juurihan kirjoitin että kyselen neuvoja sitten monen päivän päästä), kun teen pyöröneuleena kaiken mitä siinä voi. Mutta tuntuu että tuleekin valmista ihan kivaan tahtiin. Kai noita oikeita kerroksia tekee sitten niin paljon nopeammin kuin nurjia:) Eikä tarvitse sitten ommella saumoja:) Muutenkin tästä uudesta tulee ensimmäistä parempi. Paljon.

Ekassa versiossa käytin vitosen puikkoja, paitsi kaarrokkeessa 4,5 pyöröjä. Tuli jotenkin hieman liian löysää neuletta mutta en sillon sitä niinkään huomannut. Sovittaessani kyllä. Kaarrokkeesta tuli myös varmaan liian korkea kun tein ihan ohjeessa mainituilla mitoilla. Jää tosi helposti vähän roikkumaan. Ja jos vetää kaarrokkeen ihan sivuille olkapäiltä, niin sitten tuntuu liian löysältä. Katsotaan mitä näyttää sitten ekan pesun jälkeen. Tuskin kuitenkaan maltan kostuttaa ja pingotella. Heti käyttöön vaan ja sitten pesukoneeseen.

Tässä toisessa teeh 4,5 puikoilla. Tulee huomattavasti tasaisempaa, ja pitsikerroksetkin on kauniimpia. Jämäkämpiä. Aloitin kavennukset pari kerrosta alempana ja myös levennykset aloitin hieman aiemmin. Tulee siis hieman lyhyempi (eka versio tuntui vähän hassun pituiselta). Kaarrokkeen suhteen en oikein tiedä mitä sille pitäisi tehdä että ei tulisi niin löysä kuin ekassa versiossa. Pitäisikö tehdä ihan nelosen puikoilla, vai lisäänkö kädenteiden jälkeen vähemmän silmukoita kuin ohjeessa lukee??