Ensiksi, jotta ei ihan petturina pidettäisi, ilmoitan täten, että postissa on eilen illalla käyty ja Päivin voittolahjus on laitetta Postimiehen (voi se olla nainenkin) vietäväksi. Toivottavasti ylihuomenissa on perillä.

Sitten noihin papereihin. Tajusin vasta, että herranen aika, mullahan on maaliskuun liput ja laput viemättä kirjanpitäjälle... Ja mikä nolointa, ne ei suinkaan ole siististi kansiossa aikajärjestyksessä niinkuin taannoin itselleni lupasin. Että aina kun joku tosite tulee, sujautan sen suoraan mappiin niin sitten kuun vaihteessa saa vain nostaa koko nipun ja antaa eteenpäin.

Hei ne on yhdessä huhtikuun lappujen ja muiden omien lappujen kanssa sulassa sovussa(?) tulostinten päällä, keskusyksikön päällä, ompelupöydän päädyssä ja ties missä. Pitäisi alkaa metsästyshommiin ja parantaa tapansa myös. Mikä ihme siinä muka on niin vaikeeta että laittaisi heti sinne mihin ne kuuluu. Pääsisi paljon pienemmällä työllä...

Kaiken lisäksi pitää alkaa syynäämään suurennuslasilla nyt vielä kännykkälaskujakin. Maaliskuussa tuli kaksi puhelinlaskua, eri suuruiset. Huhtikuussa on tullut yksi, jolla olisi eräpäivä nyt ihan tässä ja sitä ei nyt löydy!!! Siis kyllä se jossain on, tiedän. Ja eilen tuli vielä yksi lasku jossa selitettiin että olen maksanut ennakkomaksua kuun alussa juuri sen verran kuin se toinen lasku silloin oli. En mä mielestäni ole mitään ennakkomaksua, vaan se oli ihan normaali lasku. Pitää kyllä tarkistaa nyt oikein tarkasti nuo laskut että onko ne ensin veloittaneet multa jotenkin kahteen kertaan samoja juttuja ja nyt ovat huomanneet asian. Jotain häslinkiä siellä on. Ja maksaa se hukassa ole lasku. Eilisessä laskussa oli summa -0,89€. Sitä sentään ei pidä maksaa... Jotain hyötyä että maaliskuun tositteet majailee vielä mulla kotona niin saan tarkistettua...

Ja lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon että jatkossa papereita ei tarvitse enää etsiä vaan löytyvät jokainen tuosta kansiosta senkun vaan ottaa:)