Kiitoksia kovasti pipokehuista! Ja kuten sanottu, pääasia että tytär itse pipostaan tykkää... Kulkee täällä sisälläkin nyt vähän väliä pipo päässä;)

Mutta mitä menee ja tekee hän, joka ei meinaa keskeneräisiä neuleitaan edes valmiiksi saada? No... aloittaa taas uutta...

169108.jpg

Melkein 50g on parin illan aikana jo tehty. Lankana Novitan Ravenna, tuollainen sini-vihreä-harmaa kirjava. Onje melkein kymmenen vuotta vanhasta Novitalehdestä. Lankaa on niiiin ihana neulottava! Paksua ja luistavaa, mutta ei liukasta. Siis tuo on sellaista samettilankaa. Valmista tulee aika nopeasti:)

Eli kaulahuivia taas on tulossa, vaikka vanhakin on vielä kesken. Tuo on hyvä telkkarineuleena kun mallikuvio on tosi helppo. Omppua teen aina muutaman kerroksen tai yhden mallikerran jossain välissä... Tosin tällä viikolla saattaa taas jäädä neulesaldo melko pieneksi, kun töitäkin on taas pukannut:) Se on hyvä juttu se!

Miehen joululahjaakin olen aloittanut. Kun työt voin aloittaa vasta aamulla kun kuopuskin on herännyt, on hyvä harrastaa salaneulontaa kun mieshän silloin on töissä... Toivottavasti tuo kuopus vaan muistaa pitää salaisuuden, kun viikonloppuna näki mitä teen. Toisaalta hän on kyllä just tullut siihen ikään että rakastaa salaisuuksia, joten saattaa onnistuakin. Kuvatusta en tuosta laita tähän nyt, kun mieskin täällä saattaa joskus käydä.