Postipoika pyöräili keltaisella fillarillaan taas meille. Eilen taisin kirjoittaa, että vierailee tuossa postinpielessä. Tarkoitin kyllä että portinpielessä... Tänään oli laukussaan kyllä laskujakin, mutta kaksi kivaakin kirjekuorta oli postilaatikkoon tipauttanut:)

161724.jpg

Nämä tuli oravannahkana Hannalta, ja hänelle lähti minulta ne minipyykkipojat. Oma postini myöhästelee nyt vaan pahasti, ihan omasta mokastani johtuen ja Hannalle lähtikin sähköpostia asian tiimoilta... Nämä on ihka ekat bambupuikot, mitä olen koskaan omistanut! Aika jännän näköiset, kun sen jäykän vaijerin tilalla on tuollainen taipuisa letku... Käyttöön nämä pääsevät, kun saan yhden purkuhommelin tehtyä ja sen jälkeen pestyä ja värjättyä langan (tilasin siis aamulla Kool Aideja ettei vaan postipojalta lopu työt;) ja alan sitten taas yhtä huivia aloittelemaan...

161727.jpg

Nämä huusin viime viikolla Huutonetistä, yhteishinta postikuluineenkin ainoastaan 7,90€. Sukkapuikkoja koot 3,5 ja 4 (niitä on kyllä ennestäänkin, mutta peruskoon sukkapuikkoja ei koskaan voi olla liikaa!) sekä 6. Ja pitkät puikot kokoa 7 ja 8. Kasin puikot tulee käyttöön kun aloitan sellasen paksun kaulahuivin talveksi Cool Flammesta - ai miten niin musta on tullut nyt huivifriikki??? Ja olen sitä mieltä että kaikki puikot pääsevät lankojen läheisyyteen ennemmin tai myöhemmin; sen verran pysyvä harrastus tästä on nyt himpun vajaa vuoden kokemuksella tullut.