Kun en kerran ole ehtinyt päivittelemään niin laitetaan nyt kaikki kolme kulunutta päivää samaan postaukseen...

Torstai

Se on kuule ihan turha noita lankoja neuloa mihinkään, kun ne voi käyttää ihan sellaisenaankin. Turhaa puikkojen kilkuttelua vaan. Tästäkin saa ihan hyvän pipon näin:

342335.jpg

Siis tuo EI tullut minun suustani, vaan oli isännän kuningasajatuksia... Huom! Mohairkerä ei vahingoittunut äskeisessä sessiossa, ja nukkevauvakin pärjää ilman terapiaa!

Perjantai

Hyvää päivää! Olen Meemu, reilut kolmikymppinen huiviaddikti. Ennen en edes käyttänyt neulottuja huiveja, mutta kun tämän mallineuleen ohjeen sain ensimmäisen kerran puikoille, se vei mennessään. Aivan sama mitä materiaalia eteen sattuu, kaikki kelpaavat tähän. Ja kolme huivia on jo puikoilla samaan aikaan. Ja ainakin yksi vielä tulossa. Kuvausvaihessa tuo keskimmäinen on siis puikoilta jo poistunut ja odottaa käyttöönottoa. Valkoinen menee todennäköisesti lahjaksi jos maltan siitä luopua. Tai sitten sekin menee huivikoriini. Ainakin tuo värikäs tulee itselleni. Ja yksi ihanan pehmeä mohair jo odottaa malttamattomana puikkojen vapautumista, päästäkseen itse muotoutumaan tälle samalle mallineuleelle... Miten niin addiktoitunut??

342329.jpg

Ja tässä vielä parempi kuva tuosta Sphinx-langasta tehdystä huivista, ja lähikuva langan ihanasta karvaisuudesta. Eikä muuten kutita yhtään=) Meinasin tuosta tehdä ensin huivin ihan sileällä neuleella, mutta tuollainen reikäisempi neule sopi sittenkin paremmin. Huivista ei tule niin kovin paksu ja kankea. Jos mulla on hirveän paksu huivi, alkaa ahdistaa. Tästä tuli oikein hyvä! Ihan tarkoituksella tein hieman lyhemmän huivin, että saa hyvin takin alle. Huiviin lankaa kului 72g, eli hieman jäi vielä jemmaankin. Saa joskus johonkin laitettua kivaa efektiä tuosta langasta...

342330.jpg342331.jpg

Lauantai

Tänään sitten sain tuon värikkään huivin valmiiksi. Kovin on verkkomainen tästä langasta, eli Topp Mohair on ilmeisesti hieman ohuempaa kuin Mohair Lux (siitä teen seuraavaksi). Lankaa meni vain 38g!! Siis ihan uskomattoman vähän. Mutta verkkomaisuudestaan huolimatta on kuulkaa uskomattoman lämmin! Ja mikä ihaninta, tämäkään lanka ei kutita yhtään, vaikka mulla on tosi herkkä iho. Ja katsokaas miten hyvin tuo huivi sopii väreistään olkkarin verhoihin;) No en kuitenkaan sen enempää sitä ala tuossa verhojen vieressä säilömään... Niin, huivin strategiset mitat ovat siis 18 cm x 125 cm.

342332.jpg342334.jpg

Tällaisia siis täällä... Teddyjakku odottelee saumojen ompelua edelleen, ja joulusukat edistyvät tooosi hitaasti. Huivi addiktio kun vei mennessään! Miehen paidan takakappaleessa pituutta on nyt jo 33cm.