Siis mitä googlaamalla (ei siis KoolAidaamalla;) ei löydy, sitä ei tarvita... Löytyi nimittäin hyvin täsmällinen ohje tuohon tomaatti-sipuliviipale-ihanuuteen, mitä olen kansiostani etsinyt turhaan... Nyt on pari kuukautta taukoa hämmaslääkärireissuissa, joten voin herkutella tomaatilla ja sipulilla melkein koko kesän:)

Hammaslääkäri liittyy tähän sillä tavoin, että tomaatti aiheuttaa mulle aftoja, ja niiden ilmaannuttua ei ole tosiaankaan kivaa istua suu levällään, kun koko oleminen on tuskaa. Mutta tomaatin eteen olen valmis kärsimään. Sama ongelma kohtaa, jos juon appelsiinimehua tai syön tuoreita mansikoita. Noista yleensä pystyn kieltäytymään, ja sitrushedelmiä en uskalla edes maistaa eikä edes tee mieli. Ananakseen sorrun pizzan yhteydessä, mutta sekin tietää kärsimyksiä. On se niin väärin!

Viikko sitten paikattiin reikä puoliksi ikenen alta, ja kumma kyllä vieläkin se hammas vaivaa. Ei särje (ei särkenyt muuten ennen paikkaustakaan) mutta kaikki kylmä vihloo ihan kamalasti! Ja vuodenajasta johtuen kylmällehän tuo altistuu vähän väliä; kylmää mehua, limskaa, siideriä, jäätelöä. Jopa kylmä vesi vihloo. Kai siellä on hampaan kaula tai joku joutunut sen verran paljastetuksi, että vihloskelee jonkin aikaa. Toivottavasti menee kuitenkin ohitse. Vaarallista en sen ainakaan usko olevan:)