Unohdin ihan eilen kertoa PostiPaten vierailusta. No ei hän sentään ihan kylässä käynyt meillä, mutta portinpielen laatikkoon oli jättänyt kivoja juttuja:)

Fannilta tuli reilu 200g Cool Flamme -lankaa. Sellaista mustavalkokirjavaa. En ottanut kuvia kun patterit olivat lopussa (ei sentään itseltä vaan kamerasta;), mutta se on sellaista aika lailla Teddyn tapaista. Siitä taitaa tulla mulle pipo ensi talveksi, samanlainen kuin tänä talvena/keväänä tekemäni valkoinen,  ja ehkä myös sellaset ihanan paksut ja lämpimät lapaset mitkä olen jossain lehdessä nähnyt. Jos onnistun peukalon kanssa ja jos löydän sen ohjeen. Ja jollei peukku luonnistu, saa kuopus kans pipon. Keskimmäinen haluaa myös pipon, mutta mustan. Onneksi on aikaa metsästää lankaa siihen, kun en kyllä kesällä ala noita tekemään.

Ja sitten tuli huutonetistä huutelemani sukkapuikot kokoa 4,5. Sellaisia mulla ei vielä ollutkaan. Ei ole kyllä ollut sille koolle tarvettakaan, mutta ei sitä koskaan tiedä mitä kokoja tulee tarviimaan. Ei sitten tarvi kaupasta ostaa. Ja tuli myös samasta kauppapaikasta huutamani parsinneulat. Mulla on yksi ollut/on jossain mutta kuopus sen onnistui joskus hukkaamaan. Nyt on sitten 25 kpl, joten ainakin yhden luulisi aina löytyvän... Nuo on langanpäitä päätellessä vähän hellävaraisemmat kuin entinen päättelypuikkoni. Sen jälkeen kun se ainokainen katosi, olen päätellyt sellaisella isolla neulalla missä on tosi terävä ja lituska pää. En tiedä sen nimeä mutta on aina saanut olla tosi varovainen ettei kärjen sivuilla olevilla terillä viillä lankaa rikki... Olisko joku hervottoman suuri nahkaneula tai joku sellainen... Nyt on siis vähän sivistyneemmät välineet tuohonkin hommaan...