Pari viikkoa onkin vierähtänyt viime päivityksestä. Eli kiirettä on täällä pitänyt, lähinnä töiden merkeissä. Nyt päätin kuitenkin pikaisesti päivitellä, ennenkuin uppoudun taas uraputkeen. Tappotahdilla pitäisi kaksi laatikollista takkeja brodeerata, tiistaina helpottaa kun silloin pitää olla valmiit.

On täällä neulottukin... Itselleni tein kaulahuivin pidennetyin silmukoin. Eka kerta kun tuollaisia pidennettyjä silmukoita tein.
1064077.jpg
Lankana tuossa on Novitan Must, ja tukilankana seiskaveikan sininen, jonka joskus itse KoolAidasin pätkärääkätyn tummansinililaksi. Ihan kelvollinen yhdistelmä. Huivi ei ihan mun värinen ole, mutta kaipa sekin käyttöön tulee.

Esikoinen ilmoitti isänpäivän aattona, että tarvitsisi villasukat. Siis se esikoinen, joka ei ole ennen huolinut villasukkia!! Oli ihan pakko alkaa heti toimeen, ennenkuin tarve häviää... Pari päivää meni, ja poika sai sukat:
1064075.jpg
Lankana ihan seiskaveikka, raitaversio. Jostain syystä mun sukkalangat on aika lailla punasävyvoittoisia, mutta onneksi oli varastoissa yksi kerä tuota mustaharmaata raitaa, niin ei tarvinnut lähteä lankaa ostamaan...

Tällä hetkellä on puikoilla huiveja (oikein monikossa juu). Flower Basket Shawl - taas - tällä kertaa mustasta Nallesta menee joulupakettiin Parhaalle Ystävälle. Tummanpunaisesta Kamenasta aloitin tekemään Kiriä, vaikka en ole ihan varma olisiko sittenkin pitänyt valita joku muu malli, esimerkiksi FIFIn kolmosversio. En ole paljoa vielä tehnyt, joten hieman on mietinnässä. Itselleni myös teen kasarilangasta (Pirta Soft Sportti tai jotain sinnepäin, musta missä on erivärisiä pilkkuja; oranssia, sinistä, keltaista jne) kaulaliinaa. Yhdet sukatkin pääsi puikoille, pukinkonttiin menevät nekin.

Kovasti olisi muutakin suunnitelmissa, mutta on hieman taas aika kortilla. Ja valinnan vaikeus siinä, että osaan valita oikean mallin mitä alan tekemään. Ja olisihan tuolla noita viimeisteltäviäkin vielä. Teddy-jakusta puuttuu enää pari saumaa... Ehkä sekin vielä ennen joulua valmistunee...

Nyt pikaisesti syömään, sitten Postiin (mulle on tullut paketti joltain hnkilöltä, jonka nimi oli ihan outo. Oliskohan SNY?!). Samalla reissulla vien kasan kirjeitä; firman posteja, vihdoin ja viimein arvontavoitot kuukauden myöhässä, ja synttärikutsut. Synttärit on tosin vasta vuoden vaihduttua, mutta pitää suunnitella ajoissa, kun suurin osa vieraista on hoitsuja eli työvuorot on mitä sattuu ja koska sattuu...