Tänään oli kiva postipäivä! Posti toi Huutonetistä huutamani Oriflamen uudet ripsivärit. Toinen Sensitive (hyvä piilareiden kanssa; ei ärsytä) ja toinen pidentävä ja taivuttava (meidän perheessä on kunnon räpsyttimet luonnostaan ainoastaan pojilla).

Ja sitten SE. Eli kun satuin käväisemään oikeassa paikassa oikeaan aikaan (kerrankin:), eli Jaanan blogissa juuri silloin kun sen kävijälaskuriin pyörähti luku 3000. Jaanapa laittoi oikean yllärikirjeen minulle postissa.

80092.jpg

Sisällä oli tällainen ihana paketti:

80089.jpg

Ja sen sisältä löytyi tällaisia ihanuuksia:

80091.jpg

Olin suoraan sanoen mykistynyt =O. Siis ihania. Kuva on tosi huono (valokuvaamaan kun vielä oppisi!), mutta nuo paperit ovat siis sellaisia... Oih, en edes tiedä miksi tuollaisia nimitetään. No kumminkin, ne on sellaisia kohokuivoisia pinnaltaan (joku saattaa jopa tietää mitä tarkoitan). Alimmaisessa on raitojen joukossa hilettä!! Wau! Ja tuo vaaleanpunainen on siis sydänkuviota:) Sitten on tuollaista nauhaa, tarroja ja sitten tuossa keskellä päällimmäisenä tuota noin... En tiedä noidenkaan nimeä! Siis sellaisia kuvi(oit)a, mitkä on valmistettu pahvista, ja takana on sellainen hieman paksumpi pyöreä tarra jolla ne kiinnitetään. Ja sitten tuo lehti. En ole enne tuota lehteä muuten edes kaupassa vilaissut, kun käyn aina niin kiireellä.

Sen verran tuota lehteä päiväkahvilla vilaisin että siinä oli kaikkia kivoja ideoita. No, te kyllä tiedätte joille lehti on ennestään tuttu:)

Mutta noiden muiden kanssa olen aika täpinässä. Nimittäin en ole _koskaan_ tehnyt mitään tuollaisia juttuja. En edes tarkkaan tiedä mihin kaikkeen noita voisi käyttää. Jotain hajua sentään on. Eli kaiketi sellaisiin... ööö, niin kuin leikekirjajuttuihin mutta niilläkin oli joku hieno nimi. Ja varmaan kortteihin? Tyttökaveri odottaa vauvaa, ja jos tuleva pienokainen on tyttö, taidan yrittää tehdä onnittelukortin noiden pohjalta. Nuo... No siis nuo pahviset jutut tuossa keskellä (mikä ihme niiden nimi sitten onkaan) on nimittäin vauva-aiheisia, ja tuo sydänpaperi menisi siihen myös.

Kuitenkin tällä hetkellä nuo on visusti piilotettu kuopukselta, mun vaatekaapissa jemmassa. Meillä kun kuopus saa kyllä piirustuksiinsa käyttää ihan tulostinpaperia! Nuo on mun omia!! Odottelen ja ihmettelen mitä ja ennenkaikkea miten noista voisi tehdä. Tänään on tullut muutamaakin korttiaiheista blogia ihmeteltyä, ja ihanitsessäkin on tuo kortti- ja scrapjotakin-forumi tullut luettua rivinvälejä myöten...

Jos jollakulla on noista jotain neuvoja ja kivoja ideoita, niin kommentteja saa kyllä laittaa. Itsellä on aika avuton olo. Tähän saakka olen vain ihaillut muiden töitä mutta nyt pitäisi itsekin. Eipä silti, monta kertaa on ollut mielessä että olis kiva kokeilla. Jos tästä tulisi taas uusi harrastus...

Niin ja sekin hölmö kysymys, että jos laitan korttiin tuota sydänpaperia (siis silleen kohokuviona on ne sydämet), niin millä sen kiinnitän korttipohjaan... Jos käytän tavallista paperiliimaa, tuleeko paperista suttuinen liiman kohdalta? Onko liimapuikko yhtään parempi?

Paketti oli muuten ihanaa tapettia tai jotain sen tapaista. Senkin laitoin varovasti tuonne kaappiin, jos vaikka senkin voin hyödyntää. Siitä muuten onkin useampi vuosi kun olen viimeksi kortteja itse väkertänyt. Eikä silloin mun mielestä ollut lainkaan tällaisia välineitä ja materiaaleja mitä nykypäivänä on myynnissä kaupoissa. Tai sitten en vaan huomannut. Ei siitä kuitenkaan ole kymmentäkään vuotta aikaa!

Onneksi tuon lehden nimi on todella kannustava:)

KIITOKSIA VIELÄ, JAANA!