Ei, en ole etelän lämpöön lähdössä vaikka tänään on vähän viileämpi tuuli ollutkin. Mutta taikatoppi edistyy hyvää vauhtia, olen jo yli puolessa välissä. Aloin tuota äsken katselemaan sillä silmällä että mitenkähän se sitten aikanaan kootaan... Itse asiassa sillä silmällä katselin kyllä jo ennen kuin aloin neulomaan sitä.

Ja oikeesti, mulla ei ole hajuakaan! Siis toki tuosta neulekaaviosta näen että missä on sivureuna ja missä olkapäät yms strategiset kohdat. Mutta ei silti nyt vaan kirkastu että miten ihmeessä siitä lähes tiimalasin muotoisesta härpäkkeestä ikuna muodostuu sitten toppi, joka on edestä auki. Kauhuskenaariot jylläävät... Jos vaikka onnistun kursimaan siitä paidan, jossa ei ole päänreikää lainkaan eikä etumuskaan jää avonaiseksi. Tällä hetkellä se näyttäisi lähinnä todennäköiseltä.

No, onneksi mulla on teknikkomies. Ymmärtää kaaviot paremminkuin meikäläinen:) Saapi sitten mies päteä ammattitaidollaan täällä kotonakin. Ja ihmetellä kun ei vaimo osaa edes neuletöitä tehdä ilman teknikkoaan...